Ca proprietar de afaceri, trebuie sa descoperiti cea mai buna metoda de inchiriere a spatiilor de birou pentru compania dvs., care ar putea fi spatii de coworking. Cele mai frecvente modalitati de inchiriere a spatiilor de coworking sunt orare, lunare si zilnice, in functie de optiunea fiecarui membru. Spatiile de birou pe ora prin coworking sunt cele mai flexibile, deoarece platiti doar pentru timpul necesar, in timp ce abonamentele lunare tind sa fie cele mai economice din punct de vedere financiar. Inchirierile zilnice sunt o alta alegere populara, in special pentru cei care calatoresc in interes de serviciu

Beneficiu: Managementul timpului imbunatatit

Optiunea de inchiriere a spatiilor de birou la ora, in loc sa incurajeze angajatii sa lucreze de acasa, va conduce, de obicei, la un management al timpului imbunatatit. Angajatii nu vor fi distrasi de treburile casnice sau alte lucruri. Cu o gestionare a timpului imbunatatita, sarcinile se realizeaza mai eficient – maximizarea timpului liber al angajatilor si imbunatatirea muncii pe care o fac pentru compania dvs.

Beneficiu: reducerea stresului

Asigurandu-va ca angajatii dvs. au un mediu de lucru in care pot lucra intr-un loc separat de casa lor, puteti reduce stresul si maximiza eficienta. Spatiile de birou pe ora incurajeaza angajatii sa isi pastreze viata separata si viata de acasa, reducandu-si ingrijorarea cu privire la problemele legate de munca in timp ce sunt acasa.

Beneficiu: Fara intretinere

In calitate de posesor al unei companii, ar trebui sa va pastrati spatiul de birou curat daca ar trebui sa semnati un contract de inchiriere lunar sau anual, asa cum fac afacerile traditionale. Prin inchirierea de spatii de birouri din spatii de coworking, totusi, nu trebuie sa aveti nicio grija in aceasta directie. Compania de coworking se va ocupa intru-totul de toate cele necesare.

Beneficiu: Accesibilitate

In comparatie cu inchirierea unui birou privat, inchirierile de birou pe ora sunt mult mai putin costisitoare. Nu exista nicio plata in avans pentru contractul de inchiriere si platiti doar pentru timpul necesar spatiului. De asemenea, nu exista costuri ascunse, cum ar fi utilitatile.

Beneficiu: Aspect profesional

Pentru companiile mai mici, inchirierea de spatii de birou pe ora poate ajuta la transmiterea unei imagini profesionale atunci cand vine momentul sa va intalniti cu clientii si sa incheiati un contract sau sa incepeti o noua colaborare.

Pe masura ce dezvoltati o afacere sau extindeti operatiunea, s-ar putea sa fiti nevoit sa optati pentru un spatiu mult mai mare pentru fabricarea sau depozitarea produselor si inventarului. In acest caz, s-ar putea sa va gasiti in nevoie de spatii industriale sau de depozitare. Depozite, cladiri de fabricatie si spatiile multifunctionale sunt considerate proprietati industriale. Aceste spatii pot fi utilizate pentru producerea, stocarea, indeplinirea sau distribuirea de produse sau bunuri.

Activ property services – spatii de inchirat Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here