ALCATUITI O NOUA ECHIPA!

Demarati un nou proiect si aveti nevoie de sprijin.Sunteţi în căutare de colaboratori de nădejde. Unii vor încerca să vă tragă pe sfoară. Dacă aveţi un examen de trecut, bazaţi-vă pe sfaturile celor avizaţi.

FUGA DE RASPUNDERE

Faceti tot ce puteti ca sa scapati de o sarcina ingrata care va revine, dar nu va fi foarte usor.Sefii sunt cu ochii pe dumneavoastra si nu prea va puteti fofila! O solutie ar fi sa pasati sarcina unui subaltern.Unul in care aveti incredere!

VA ADAPTATI DIN MERS!

Pentru ca au aparut noi reguli ale jocului, sunteti nevoit sa le faceti fata, incercand sa va recoordonati activitatea! Nu e atat de simplu, dar veti reusi sa faceti fata cu succes provocarii!Apropiatii vor spune ca sunteti bun!

 

 

PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOATE

Pentru ca sunteti intr-un mic impas financiar, bva vedeti nevoit sa apelati la ajutorul prietenilor si cu aceasta ocazie veti afla pe cine puteti sa va bazati la nevoie.Azi se separa graul de neghina si falsii prieteni se vor demasca!

CONFLICT DE INTERESE

Ceea ce va doriti cu ardoare intra in sfera lucrurilor pe care pozitia dumneavoastra in societate vi le interzice! V-ati compromite iremediabil in ochii colegilor daca ati insista! Mai bine renuntati!

NU RASPUNDETI LA PROVOCARI!

Cineva din anturaj vă provoacă încontinuu şi pare a căuta cearta cu lumânarea. Deşi este bine să evitaţi un conflict deschis, nu este recomandat să vă prefaceţi că nu vă afectează provocarea.Acest lucru ar putea fi interpretat gresit!

CHEF IN FAMILIE!

Posibil ca aniversati ceva sau doriti sa sarbatoriti o reusita sau pur si simplu simtiti nevoia unor clipe de deconectare.Orice ar fi, se lasa cu un mic bairam in familie alaturi de cei dragi! Daca vor fi invitati, vor fi alesi pe spranceana!

VA FACETI NOI PRIETENI!

Astrele indica faptul ca azi sunteti mai comunicativ ca de obicei si ca ati avea mari sanse sa mai adaugati noi prieteni’Unii vor fi suficient de importanti ca sa va scoata din monotonia in care va intrista!

PROBLEME LA LOCUL DE MUNCA

Este foarte posibil ca azi sa aveti discutii contradictorii cu sefii sau colegii de serviciu, dar asta nu trebuie sa va ingrijoreze.astrele va favorizeaza si totul se va termina cu bine!

INCERCATI SA VEDETI VIATA IN ROZ!

Deşi sunteţi dispuşi să vedeţi lucrurile în culori mai închise decât sunt ele în realitate, astăzi reuşiţi să înţelegeţi că optimismul este cea mai simplă cale de abordare a problemelor. La serviciu vă puneţi la curent cu ultimele noutăţi.

EXISTA SANSA SA SEMNATI UN CONTRACT AVANTAJOS

Daca veti stii sa va puneti in lumina calitatile, azi aveti sansa sa fiti cooptat intr-un proiect aducator de mari avantaje materiale!Inainte de a va angaja in lucrare, studiati bine amanuntele!

NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA

Nu e bine sa credeti tot ce vi se spune si nici sa semnati orice vi se pune sub nas.Exista riscul sa fiti pacalit cu un contract care ascunde clauze paguboase pentru dumneavoastra, clauze care va pot aduce mari prejudicii!

ZODIE FAVORIZATA-BALANTA

NIMIC NU VA STA IN CALE!

Totul va reuseste azi din prima si unde puneti dumneavoastra mana, pune si Dumnezeu mila! De aceea e recomandabil sa nu va risipiti energia cu fleacuri si sa abordati proiecte mari!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here