Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a găzduit în Aula Carol I evenimentul “E=MC²: Eficiență = Management x Consultanța Consolidată”, care a marcat lansarea oficială a ATI Consultants – Hub de Servicii Integrate de Afaceri.

„Datorită parteneriatului între CCIB și ATI Consultants, membrii noștri beneficiază prioritar și la tarife preferențiale de o infrastructură unică. Antreprenorii au acces rapid și eficient la servicii integrate și la resurse valoroase care acoperă nevoile esențiale, generale și specifice, ale oricărui tip de afacere. Colaborarea cu ATI Consultants și deschiderea acestui Hub în incinta Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) se înscrie în sfera preocupărilor noastre constante de a contribui la susținerea și îmbunătățirea calității mediului de afaceri”, a declarat Iuliu Stocklosa, președintele CCIB.

Evenimentul, moderat de Cătălin Roman, reprezentantul ATI Consultants, a reunit specialiști de top din zona financiar-bancară, antreprenori și manageri interesați să-și optimizeze afacerile, precum și reprezentanți ai partenerilor ATI, care oferă servicii în cadrul Hub-ului. Camera București a fost reprezentată la eveniment de directorul executiv Gabriela Iftene.

„Antreprenorii, oamenii de afaceri nu au timp de pierdut și nu au cum să le știe pe toate. De aceea suntem noi aici. Fiecare companie care ni se adresează, beneficiază de o analiză-diagnostic și apoi de servicii personalizate complexe, furnizate de specialiști cu reputație în domeniu. Intervenția multidisciplinară la nivelul fiecărui client este coordonată de unul dintre specialiștii din cadrul Hub-ului, astfel încât timpii morți să fie eliminați, iar adaptarea strategiei de abordare a nevoilor sale să poată fi adaptată rapid și eficient. Oferim astfel antreprenorilor posibilitatea de a se concentra pe creșterea și dezvoltarea afacerii lor, fără a fi încurcați de barierele administrative sau tehnologice”, a explicat Cătălin Roman.

Participanții la evenimentul de lansare au avut oportunitatea de a afla de la partenerii ATI Consultants informații valoroase despre modalitățile concrete în care pot interveni în domenii precum: optimizarea și controlul riscurilor comerciale, optimizarea structurilor de garantare a împrumuturilor bancare, controlul riscurilor valutare, finanțarea capitalului de lucru prin factoring, accesarea de finanțări nerambursabile pentru IMM-urile din București-Ilfov în 2024, optimizarea patrimoniului personal al antreprenorului, procesare date și vânzări, înlăturarea factorilor de stres și a riscurilor în relația autoritatea de protecție a mediului.

„Un Hub de servicii integrate de afaceri în cadrul Camerei București este crucial pentru că aduce o serie de avantaje semnificative companiilor din Capitală. Prin intermediul acestui Hub, întreprinderile pot beneficia de acces simplificat și centralizat la consultanță financiară, servicii bancare, soluții de finanțare și la alte resurse critice pentru dezvoltarea și gestionarea afacerilor. Aceasta nu numai că simplifică procesele administrative și reduce costurile asociate, dar, de asemenea, facilitează colaborarea și schimbul de cunoștințe între diferitele părți interesate din comunitatea de afaceri. În plus, un HUB de servicii integrate de afaceri poate juca un rol important în stimularea creșterii economice locale, sprijinind inovația și competitivitatea întreprinderilor din zonă”, a declarat, în cadrul sesiunii tehnice, Tiberiu Stroe, director, Divizia Finanțări, Garanții și Asigurări Nume și Cont Stat, Exim Banca Românească.

A doua parte a evenimentului a oferit participanților oportunitatea de a interacționa într-o ambianță rafinată și de a se bucura de o prezentare și degustare de vinuri de colecție.

Biroul de Presă al CCIB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here