Sectiunea „stiri economice” de pe site-ul B1.ro prezinta informatii relevante din lumea economiei si a finantelor. Finante, energie, imobiliare, cotatii pe actiuni, reforma pensiilor, faliment, rate de schimb, fuziuni si achizitii. Povesti de succes uimitoare si castiguri mari la loterie. Informatii cheie despre pietele financiare globale, specificul relatiilor economice, cele mai senzationale si cele mai importante evenimente financiare si care sunt raportate zilnic de catre managerii site-ului.

Totul despre lumea banilor

Pe site-ul B1.ro poti afla stiri economice despre afaceri, banci, asigurari si investitii. Impactul sanctiunilor internationale, dinamica preturilor, evaluarile si o lista a celor mai bogati oameni din Romania si din lume. De asemenea, se analizeaza actiunile guvernului asupra economiei. Stiri actuale despre starea economiei in Romania, China, SUA, Germania, Franta, Germania si alte tari ale lumii. De unde sa obtii bani pentru o ipoteca, unde sa investesti resurse financiare gratuite, cum sa gasesti o nisa pentru o afacere profitabila si sa cresti dimensiunea pensiei tale. Corespondentii site-ului B1.ro evidentiaza raspunsuri la aceste si multe alte intrebari. Site-ul de stiri economice te va informa prompt despre activitatile Ministerului Dezvoltarii si Economiei, Ministerului Finantelor, Bancii Centrale, Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, Bancii Mondiale si a altor organizatii relevante care opereaza in sfera economica.

Stiri economice din toata lumea

Monitorizarea zilnica a evenimentelor si tendintelor mondiale permite site-ului B1.ro sa ofere cititorilor cele mai interesante stiri si informatii analitice economice. De asemenea, poti vedea ce este profitabil astazi si cum sa economisesti, promotii, reduceri si vanzari. Mai mult decat atat, poti afla totul despre lumea banilor virtuali, criptomonede (Bitcoin, Ethereum etc.) si tehnologia blockchain. Atentia iti poate fi indreptata spre stirile de schimbare a legislatiei, a forumurilor internationale si a evenimentelor locale care afecteaza imaginea economica a zilei. Din perspectiva Bancii Centrale Europene, principalele stiri sunt rapoartele cu privire la reuniunile de politica monetara (de exemplu, decizie privind ratele cheie) si declaratii ale reprezentantilor Bancii Centrale Europene.

 

De asemenea, pe site-ul de stiri economice B1.ro poti afla indicele preturilor de consum din zona euro, care ofera o estimare a inflatiei in zona relevanta. Acest indicator poate fi determinat de tari precum Franta, Italia etc. Ratele de ocupare. De exemplu, se va acorda atentie ratei somajului (in primul rand, in Germania – cea mai puternica tara din zona euro). Urmatoarele evenimente vor fi, de asemenea, elemente de masurare a eficientei productiei din Uniunea Europeana. Desigur, exista un sector de crestere PIB. Exista insa si un indicator de baza al preturilor numit indicele preturilor de consum, care masoara inflatia intr-o tara. La nivelul pietei muncii, raportul statistic pe piata muncii estimeaza nivelurile de ocupare si somaj, precum si indicele salariului mediu din Romania. In cele din urma, vei afla stiri despre constructii si servicii de pe piata si evolutia lor principala.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here