V-ati decis sa achizitionati camere video de supraveghere pentru a va proteja proprietatile si familia?

Va felicitam si va impartasim cele mai importante aspecte de luat in considerare atunci cand alegeti camere video profesionale:

Calitatea imaginilor

Calitatea imaginilor inregistrate este garantata de performanta gadget-urilor pentru care optati. Camerele de supraveghere de tip analog sunt deja de domeniul trecutului, locul fiind luat de camere video profesionale de noua generatie: HD si full HD.

Desigur ca exista multa mai multe detalii tehnice in ceea ce le priveste pe cele din urma, insa pentru inceput, full HD si HD sunt ceea ce cautati pentru a beneficia de rezultate calitative.

Tipul de tehnologie

Desi poate nu sunteti familiarizati cu toate tipurile de tehnologie, website-ul E-Camere.ro indica anumite caracteristici pentru fiecare dintre tehnologiile existente in prezent. Acestea sunt: camere video profesionale IP, AHD, HDCVI, HDTVI.

Fiecare produs este descris cu toate informatiile necesare aferente: producator, specificatii tehnice (rezolutie, ZOOM, infrarosu), tipul de DVR suportat, pret, garantie.

Pentru a filtra cautarile trebuie doar sa bifati optiunile dvs., iar cautarea va genera doar acele sisteme si accesorii care se incadreaza in caracteristicile preferate.

Pretul

Un produs bun nu trebuie sa coste automat foarte mult. E-Camere.ro va pune la dispozitie sistemele potrivite pentru orice tip de buget de care dispuneti. Cu toate acestea, veti putea identifica pe website produse mai ieftine sau mai scumpe.

Acestea din urma fiind in mod automat calitative, prezentand mai multe functii decat cele cu un pret mai mic. Cel mai sigur este sa consultati unul dintre operatorii nostri angajati sa va asigure tot suportul tehnic necesar.

Acestia sunt instruiti sa va raspunda la toate intrebarile pentru a va furniza informatiile care se potrivesc preferintelor de achizitie si cea mai buna varianta corespunzatoare bugetului pe care doriti sa il investiti in echipamente video profesionale.

DVR-urile compatibile cu camerele video profesionale

Pentru ca un sistem de supraveghere sa fie complet este necesara achizitionarea unui DVR. Acesta este aparatul care transmite imaginile preluate de camerele video de supraveghere in timp real. De aceea, trebuie sa achizitionati aparatura de calitate, pentru a nu fi necesara nicio alta investitie ulterioara.

Achizitionati intotdeauna de la distribuitori autorizati

Camerele de supraveghere trebuie achizitioante de la un distribuitor licentiat, care lucreaza doar cu producatori de marca si care ofera garantie pentru produsele comercializate.

Nu va lasati inselati de o diferenta de pret care v-ar putea costa mai mult in viitor. E-Camere.ro asigura pentru produsele achizitionate intre 2 si 3 ani de garantie, consultanta si asistenta tehnica gratuita si multe alte oferte atractive.

E-Camere este un magazin online reprezentat de catre compania Polites Online Srl recunoscuta pentru comercializarea de gadget-uri de supraveghere. Compania este recomandata de clientii multumiti de serviciile prestate si de calitatea superioara a produselor vandute.

Date de contact

Pentru detalii suplimentare, comenzi si intrebari, accesati website-ul: www.e-camere.ro

In acelasi timp, puteti lua legatura cu unul dintre consultatii specializati la urmatoarele adrese de e-mail:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Sau la unul dintre numerele de telefon:

0767 390 475

0765 487 387

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here