București, 26 februarie 2024. Arval Service Lease România își completează echipa de management cu un profesionist recunoscut în mediul de business, Răzvan Roșculeț preluând rolul de Director Comercial al companiei, începând cu 1 februarie 2023.

 

Absolvent al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnice București și specializat în Marketing printr-un program de Master la Universitatea Româno-Americană, Răzvan Roșculeț și-a construit cariera în echipele celor mai importanți jucători de pe piața de telecomunicații din România.

 

”Faptul că am intrat în echipa Arval România reprezintă o încununare a carierei mele de până acum și sunt gata să îmi folosesc toată experiența acumulată pentru a-mi aduce aportul la realizarea obiectivelor pe care le avem. Acest nou rol reprezintă o provocare pentru mine, însă este una pe care abia aștept să o abordez pentru că am mare încredere în potențialul acestei echipe și sunt sigur că împreună vom fi și mai performanți. Îmi place foarte mult viziunea pe care Arval o are pentru business și pentru viitor și nu pot decât să mă bucur că fac parte din această familie”, a precizat Răzvan Roșculeț, Director Comercial Arval Service Lease România.

 

În ultimii 20 de ani, Răzvan Roșculeț a ocupat funcții manageriale și de vânzări în companii de top, acumulând experiență valoroasă în domenii precum business development & transformation, strategic account management, project management, team management, digitalizare, analiză de piață sau coaching.

 

”Mă bucur că am oportunitatea de a-i ura bun venit în echipa Arval România unui profesionit desăvârșit, așa cum este Răzvan. Ne-am dorit întotdeauna să avem alături oameni cu experiență și cu skill-uri care ne pot ajuta să le oferim partenerilor noștri cele mai bune soluții, adaptate perfect nevoilor lor, și sunt sigură că Răzvan nu va face decât să completeze o echipă deja performantă, ce a obținut rezultate remarcabile. Recent am aniversat alături de partenerii noștri un milestone semnificativ, ca numar de mașini în flota și pot spune că suntem abia la început. Arval România va continua să se dezvolte și să vină în întâmpinarea nevoilor celor care ne sunt alături oferind cele mai bune soluții de mobilitate din piață”, a transmis și Roxana Lupescu, General Manager Arval Service Lease România.

Despre Arval Romania:

In România, Arval este prezent din 2006 și a cladit în mod consistent o echipă de peste 100 de experți ce oferă servicii de mobilitate sustenabila clientilor nostri. La finalul anului 2023, Arval este unul dintre principalii provideri de soluții de mobilitate sustenabilă de pe piața locală pe segmentul de Leasing Operational Full Service.

www.arval.ro

Despre Arval:

În lume, Arval este un actor important în domeniul leasingului de vehicule full-service și un specialist în soluții de mobilitate, închiriind mai mult de 1,7 milioane de vehicule la sfârșitul lunii decembrie 2023. În fiecare zi, 8.400 de angajați Arval din 29 de țări oferă soluții flexibile pentru a face călătoriile fără probleme și durabile pentru clienții săi, de la mari grupuri corporative internaționale la companii mai mici și clienți individuali de retail. Arval este membru fondator al Alianței Globale Element-Arval, lider mondial în industria de gestionare a flotelor, cu peste 4,4 milioane de vehicule în 56 de țări. Arval a fost fondată în 1989 și este deținută integral de BNP Paribas. Arval este poziționată în cadrul diviziei Commercial, Personal Banking & Services a grupului. Arval a fost recompensată cu medalia de aur EcoVadis 2023, plasându-și strategia de sustenabilitate în Top 5% dintre companiile evaluate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here