Raureni doreste sa ofere consumatorului o experienta cat mai aproape de natura si traditii prin produsele sale si una in pas cu tehnologia de ultima ora – online. in acest scop, producatorul a relansat site-ul www.raureni.ro oferind utilizatorului un alt tip de interactiune cu brandul si produsele acestuia, intr-un mod transparent si autentic.

Vizitatorii au acces rapid la informatii de interes despre produse (valori nutritionale, ingrediente), gasesc sfaturi utile despre alimentatie precum si retete pe o pagina special dedicata acestora; pot interactiona cu brandul si pot impartasi prietenilor orice articol prin deja celebrele butoane de Social Media: ”Like” si ”Share”.

”Raureni este un brand modern, care iese din tiparele categoriei, preponderent traditionalista. Suntem racordati la ceea ce este actual si la nevoile consumatorilor nostri. Acest lucru este vizibil pe conturile noastre de Social Media, iar acum si pe noul site. Suntem sinceri, naturali, punem suflet. Site-ul Raureni este un spatiu al interactiunii.” – Adrian Marinoiu, Director Marketing Raureni.

Site-ul a fost dezvoltat folosind tehnologii de inalta performanta si gandit astfel incat sa permita o navigare usoara. Datorita meniului intuitiv, in doar cativa pasi consumatorii ajung la informatiile relevante si pot distribui continutul dorit pe paginile lor de Facebook printr-un simplu click.

Www.raureni.ro poate fi accesat de pe desktop, tableta si smartphone datorita designului adaptat la noile modalitati de navigare online si a platformei de ultima generatie pe care a fost dezvoltat.

La nivel vizual si de limbaj, raureni.ro sustine stilul de comunicare al brandului: actual, fresh, cu accent pe naturalete si grija. Raureni este un brand deschis fata de consumator: vorbeste direct si simplu prin cuvinte prietenoase si vizualuri naturale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here