REUSITI IMPOSIBILUL

Printr-o mobilizare exemplara reusiti sa rezolvati o problema care v-a pus tot colectivul in dificultate! Colegii va admira si cauta sa va copieze metodele! Fara succes! Sau, mai bine zis, fara prea mult succes!

BANII VIN DE UNDE VA ASTEPTATI MAI PUTIN!

Aveti unele mici dificultati financiare si ca sa nu ajungeti sa fiti vanat de creditori recurgeti la tot felul de tertipuri.Din fericire, salvarea vine la timp, dar nu de unde ati fi fost tentat sa credeti.Ar putea fi vorba de o ruda mai indepartata!

PURTAT PE DRUMURI

Nevoia de a pune la punct niste acte va face azi sa dati piept cu birocratia si cu tot ce implica ea! Alergati in toate directiile pentru a obtine aprobari si chestia asta va oboseste si va umple de nervi!

 

O PERSOANA SUS PUSA VA AJUTA

Aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană bine proporţionată din punct de vedere social. Dacă veţi fi atent la tot ce spuneţi, puteţi conta pe sprijinul acesteia într-o chestiune delicată si nu numai atat!

 

ATI PARIAT PE CALUL CASTIGATOR!

Ati dat lovitura! Ati mizat pe o realizare si iata ca ati avut fler! Faptul ca ati jucat totul, riscant, pe o singura carte va face sa adunati  toti banii de pe masa fara ca nimeni sa va poata acuza ca ati trisat!

MELANCOLIC SI RUPT DE REALITATE

Desi n-ati avea niciun motiv sa fiti trist, sunteti intr-o pasa extrem de proasta.Apatia care v-a cuprins face sa va fie lehamite de tot si toate si aceasta lipsa de entuziasm nu ramane fara urmari!

SPECULATIE FINANCIARA

Vă hotărâţi să faceţi o investiţie profitabilă pentru familie şi trebuie să faceţi mai multe drumuri scurte.Partea buna e ca aceasta afacere va va aduce un profit frumos facand ca munca depusa sa nu fi fost in zadar!

SUCCES IN AFACERI

Ati demarat de curand o noua afacere si iata ca apar primele semne ca exista sanse mari de succes! Cineva incearca sa va puna bete in roate, dar n-are niciun spor.Actiunile lui nu fac decat sa va convinga ca sunteti pe drumul cel bun!

VI SE CERE IMPOSIBILUL!

Sarcinile pe care le primiti azi la serviciu depasesc capacitatile dumneavoastra de rezolvare! Singur nu veti reusi mare lucru, dar cu ajutorul catorva colegi inimosi  lucrurile se aranjeaza cat de cat!

TRADAT IN IUBIRE!

Aveti senzatia ca persoana iubita nu raspunde cu aceeasi patima dovezilor dumneavoastra de dragoste si chestia asta va streseaza! Incepeti sa va ganditi la lucruri rele, dat temerile dumneavoastra n-au niciun fundament!

STITI SA VA FACETI ASCULTAT!

Aveti charisma si stiti sa le spuneti oamenilor exact ceea ce vor ei sa auda in asa fel incat puterea dumneavoastra de convingere este azi la cote maxime!

DIFICULTATI DE COMUNICARE

În această zi simţiţi nevoia de comunicare, de găsire a unui punct comun în relaţia cu persoana iubită. Acest lucru nu e atat de simplu pe cat v-ati dori si va da batai de cap Din punct de vedere financiare vă aflaţi într-o perioadă nu foarte roză.

ZODIE FAVORIZATA-LEU

NOROC CU CARUL

Banii pe care ii investiti azi se intorc inzecit pentru ca norocul este clar de partea dumneavoastra!Reusiti profituri frumoase si asta va face din ziua de azi o zi grozava!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here