Palatul Vechiturilor, www.palatulvechiturilor.ro concept-store etic inaugurat in urma cu 4 ani, lanseaza astazi primul charity shop online din Romania. Magazinul online va genera venituri anuale de 10.000 de euro, fonduri destinate sustinerii activitatii noastre de prevenire a pierderilor de potential in randul copiilor si tinerilor din Romania.

Intr-o prima faza, oferta magazinului magazin.palatulvechiturilor.ro  va cuprinde articole donate – carti, muzica, obiecte pentru casa si colectionari – oferindu-le cumparatorilor posibilitatea de a achizitiona produse second-hand unicat. Acestea vor fi vandute la preturi fixe, ca si cele din magazinul Palatul Vechiturilor.

Dan Georgescu, director, declara: „Palatul Vechiturilor a fost unul dintre pionierii comertului etic si al consumului responsabil, practicand o reciclare creativa si oferind astfel o noua viata obiectelor vechi instrainate de populatie. In aceste vremuri in care pentru noi toti devine important cum cumparam, magazinul online Palatul Vechiturilor le ofera oamenilor posibilitatea reala de a cumpara echitabil. Acesta este un website unde clientii vor sti ca achizitiile lor sprijina in mod direct copiii si tinerii din Romania.”

Oferta disponibila pe site va fi actualizata zilnic cu produse puse in vanzare la preturi fixe. Procesul este susținut de o echipa de voluntari, care asigura si mentenanta site-ului. Conform planurilor de dezvoltare, oferta va fi imbogatita continuu, astfel ca peste 5.000 de obiecte donate vor fi vandute prin magazinul online incepand din toamna acestui an.

Vintage-ul si vinilul isi vor da intalnire cu clasicul si chic-ul intr-un spatiu virtual in care oferim lucrurilor vechi posibilitatea de a-si spune povestea. Pestele de sticla, radio-ul Electronica, steagul PCR, aparatul de diafilme, rola de zugrav, casca de miner, sifoanele, discurile de vinil, telefonul cu disc, cravata de pionier si multe alte obiecte recuperate primesc astfel sansa de a intra in dialog cu obiecte de design contemporane. Si toate la un loc spun o poveste unica, eclectica.

„Facand acest pas, Palatul Vechiturilor spera sa se alinieze la trendul pietei de e-commerce din Romania care a crescut cu aproape 30% in 2016 comparativ cu 2015, si astfel sa colecteze mai multe fonduri pentru cauza careia s-a dedicat. Nu in ultimul rand, aceasta platforma ne va permite sa facem trecerea de la un public local la unul mult mai larg, produsele noastre putand fi livrate pe tot teritoriul Romaniei,” a spus Dan Georgescu.

 

Despre PALATUL VECHITURILOR SRL

Despre PALATUL VECHITURILOR

Palatul Vechiturilor este un concept-store bazat pe ideea unui mix intre atmosfera unui magazin second-hand si diversitatea targului de vechituri. Proiectul a fost dezvoltat de Dan Georgescu, care deține o experiență de 15 ani in Business Development, 18 ani în Retail și un Executive MBA absolvit în anul 2006.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here