ADEVARUL POATE DERANJA!

Nu vă grăbiţi să le spuneţi oamenilor adevărul în faţă. S-ar putea să aveţi probleme cu cei din jur. Nu
este cazul să sporiţi numărul duşmanilor.

O OFERTA CARE VA FACE CU OCHIUL!

O propunere ispititoare vă surprinde ziua aceasta. Nu vă repeziţi s-o acceptaţi, cântăriţi temeinic toate argumentele pro şi contra. Acum mintea vă stă doar la petreceri.

AGENDA INCARCATA!

Multe de făcut, de auzit, de văzut. Nu acordaţi importanţă celor care nu vă convin şi va fi un succes. Dacă aveţi neînţelegeri, apelaţi la persoane dezinteresate.

 

EVITATI EXCESELE!

Nu rezistaţi unor tentaţii ce apar pe neaşteptate şi renunţaţi din nou la regimul sever pe care vi l-aţi impus în ultima vreme. Excesele vă provoacă nemulţumire..  

 

CRITICA CONSTRUCTIVA!

Vă criticaţi partenerul de viaţă şi îi faceţi un adevărat  rechizitoriu pe care i-l prezentaţi cu luciditate, în cel mai bun moment posibil. Vi se cere să faceţi noi investiţii.

PLANURI BINE GANDITE!

Doriţi să nu fiţi deranjat şi vă anunţaţi toţi cunoscuţii că plecaţi în altă localitate. Până la urmă, chiar aşa
se va întâmpla şi tot răul va duce la bine.

VA FACETI NOI RELATII!

Vă împrieteniţi cu persoane pe care le cunoaşteţi în situaţii amuzante. Ulterior, găsiţi cunoştinţe comune
şi puncte de interes profesional în activitatea dvs..

SANCTIUNI NEMERITATE

Primiţi pe nedrept unele sancţiuni, dar vă decideţi să nu protestaţi, în primul rând pentru că ar fi afectate prea multe persoane din anturaj. Seara, încurajări amicale.

SANSE NESPERATE VA SCHIMBA VIATA!

Deşi nu vă aşteptaţi câtuşi de puţin, veţi primi beneficii importante, pe care le veţi reinvesti, fără să cereţi părerea vreunui specialist. Speranţe de viaţă mai bună

DIN DISCUTIE SE FACE LUMINA!

Provocaţi discuţii interminabile cu acele persoane cu care nu vă mai înţelegeţi, sperând că veţi limpezi o dată pentru totdeauna neînţelegerile apărute.

CUVINTE CARE VA PUN PE GANDURI

Nu vreţi să recunoaşteţi, însă afirmaţiile făcute de cei dragi vă cam sperie. Aţi sperat că veţi reuşi să-i impresionaţi dar descoperiţi că sunt la fel de încăpăţânaţi.

PETRECETI FARA CHEF!

Sunteţi invitat la o petrecere şi nu vi se pare oportun să acceptaţi. Motivele dvs. sunt prea intime pentru a le face publice, aşa că până la urmă vă veţi conforma.

ZODIE FAVORIZATA-BALANTA

NOROC CU CARUL!

O ocazie unica pe care ar fi extrem de pacat sa o ratati va poate azi schimba viata in bine! Ati putea obtine o suma importanta de bani si, cu ajutorul ei, excela in afaceri profitabile!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here