Deschis la finalul lunii februarie 2017, noul showroom Opel este localizat în partea de vest a orașului, pe Bd. Aurel Vlaicu 133-135.

Primitor. Confortabil. Atrăgător
Noul showroom Opel Rădăcini Motors din Bd. Aurel Vlaicu nr. 133-135 oferă un spațiu prietenos, la cele mai noi standarde ale producătorului, ce permite prezentarea modelelor Opel în cele mai bune condiții.

Parte a celui mai mare importator și dealer Opel din România (cu peste 21.000 de autovehicule vândute până la finalul anului 2016), Rădăcini Motors Constanța, pune la dispoziția clienților săi un centru auto complet, ce include pe lângă noul showroom, o unitate service, servicii și asistență la standardele Opel.

Noul Showroom Opel poate fi accesat cu usurință fiind situat în apropiere de intrarea în oraș dinspre autostrada A2, pe Bvd. Bulevardul Aurel Vlaicu 133-135 în zona sensului giratoriu al podului IPMC. Detalii complete pe constanta.radacini.ro

La Rădăcini Motors Constanța ne propunem să devenim prima alegere a clienților în achiziționarea de servicii de vânzare, reparații și întreținere a autoturismelor Opel, punându-le la dispoziție un spațiu primitor, atrăgător și confortabil, ca orice model Opel. Consilierii noștri de vânzari și service au experiență vastă în lucrul cu marca Opel și pot oferi sfaturi și informații complete tuturor clienților nostri.”  au declarat reprezentații Rădăcini Motors Constanța.


Despre Radacini Grup

Rădăcini Motors Constanța este parte a grupului auto Rădăcini cu un istoric în piața auto din Romania de peste 25 de ani. La nivel național grupul Rădăcini este cel mai mare importator și dealer Opel, având constant o cotă de piață de peste 32%.

Din anul 1995 până la finalul anului 2016, grupul Rădăcini a comercializat 72.998 de autovehicule, din care peste 21.000 sunt marca Opel.

Rădăcini Motors Constanța a înregistrat performanțe recunoscute în cadrul rețelei de dealeri Opel la nivel regional, obținând 4 ani consecutiv locul 1 în cadrul evenimentului național de vânzări Opel 24H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here