Industria videochat-ului a cunoscut o evolutie impresionanta in ultimii ani in Romania. Pe fondul situatiei economice incerte, aceasta industrie a atras atentia tot mai multor tinere atragatoare interesate de castiguri mari intr-un timp scurt. In cifre, lucrand 8h/zi, 5 zile/saptamana, un model videochat castiga aproximativ 4.000 dolari in fiecare luna, iar asta inseamna de 15 ori mai mult decat salariul minim pe economie din Romania. In plus, anual un model videochat castiga peste 120.000 dolari, asta in cazul in care lucreaza 8h/zi, si peste 55.000 dolari daca lucreaza part-time. Nu este deci de mirare de unde vine succesul unui studio videochat.

In cadrul unei sedinte de videochat, modelele vand o varietate de servicii erotice (de exemplu, dans exotic, spectacole de masturbare) si marfuri (de exemplu, videoclipuri pornografice ale acestora) clientilor online. Aceste animatoare fac performante pentru clienti in studiouri extrem de stilizate. In timp ce structura si designul site-urilor web variaza, studiourile de videochat arata ca o camera privata in care modelul prezinta spectacole erotice la preturi premium. Multe site-uri web folosesc un sistem bazat pe token in care clientii achizitioneaza jetoane pe care le folosesc pentru a plati modele.

In unele studiouri, modelele pot face videochat public si in privat. In spatiul public, de obicei, modelele initiaza „numaratoare inversa”, ceea ce inseamna ca un model va stabili un pret pentru un anumit show si, odata ce clientii au platit suma ceruta, ea va presta spectacolul promis.

Modelele de videochat fac si showuri private. In unele studiouri, de exemplu, modelele sunt platite trei dolari pe minut pentru un spectacol privat, cinci centi pe minut pentru un spectacol de grup si patru dolari pe minut pentru un show privat adevarat (alti clienti nu pot plati pentru a vedea adevarate emisiuni private). In plus, daca modelul se afla intr-un show live si un client plateste pentru a „spiona” acest spectacol, modelul castiga un dolar suplimentar pe minut pentru fiecare „spion”.

Chiar daca munca lor este realizata online si nu exista niciun contact fizic cu clientii, modelele de videochat sunt considerate prestatoare de servicii sexuale, deoarece primesc compensatii banesti pentru serviciile sexuale.

O mare parte din succesul industriei videochat-ului isi are originea in psihologia masculina pe care fetele istete din studiourile de videochat o speculeaza la maxim.

Barbatii isi doresc cateva lucruri si, probabil, unul dintre cele mai importante este castigarea unei competitii. Ideea videochat-ului este ca un model de videochat nu incearca doar sa convinga un tip sa o plateasca,  ci incearca sa-l determine sa o plateasca in fata unui intreg grup de barbati-clienti. Aceasta este de fapt cheia. Un barbat vrea sa primeasca atentie din partea unei femei atragatoare, iar acest lucru le aduce si mai mare satisfactie cand este vorba despre excluderea celor din jurul sau, adica a competitorilor. El isi demonstreaza puterea cumparand „fericirea” modelului de videochat.

De aceea, fetele istete care fac videochat, atunci cand tasteaza numele utilizatorului, se asigura ca ii si rosteste numele de utilizator pentru a fi auzit si de ceilalti clienti. Multe modele folosesc apelative magulitoare care subliniaza competitia, cand se adreseaza clientilor ce platesc mai mult, cum ar fi „erou”, sau „campion”. De multe ori adreseaza intrebari de genul „cine imi va face noaptea frumoasa?” sau „cine va fi cel care ma va face sa ma simt x”?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here