PRIETENIE SECRETA

Descoperiti cu placuta surpriza ca o persoana va sprijina din umbra in tot ceea ce faceti .O face din convingere fara sa astepte vreo recompensa de la dumneavoastra! Asa ceva mai rar!

SPERANTE SPULBERATE

Ceea ce credeti ca este foarte usor de rezolvat se dovedeste mult, mult mai greu! Aproape ca va vine sa renuntati, atat este de mare distanta dintre sperante si realitate!.

BANII NU POT REZOLVA CHIAR TOT

Desi aveti suficienti bani, constatati ca nu ati scapat in totalitate de probleme, ba chiar ca unele lucruri s-au complicat si cer mai mult effort pentru rezolvare.Pe langa bani, va mai trebuie si maiestria de a-i folosi!

LIPSIT DE ELAN!

Nu prea aveţi chef de nimic, aşa că veţi încerca să pasaţi partenerului cât mai multe activităţi de pe agenda dvs. de lucru. Categoric, asta nu va fi pe placul partenerului si de aici, posibile discutii!

GAND DE LIBERTATE!

Primiţi o sumă de bani, dar, ceea ce vi se cere in schimb, vi se pare scandalos de disproportionat! Aproape ca va vine sa returnati banii ca sa va recastigati libertatea! In fond o viata aveti!

ACTIONATI CU CALM!

S-ar putea să aveţi o controversă cu şeful direct şi să reacţionaţi impulsiv. Controlaţi-vă şi nu vă repeziţi. Espre binele dumneavoastra daca nu va lasati dus de val si daca va potoliti nervii!

DRUM SPRE INALTA SOCIETATE

Aveti ocazia sa cunoasteti oameni importanti care va pot propulsa spre o noua etapa a carierei dumneavoastra! Faceti-va util acelor oameni, convingeti-i ca aveti calitati si drumul e deschis!

NU SARITI PESTE CAL!

Este o zi favorabilă activităţilor intelectuale. Nu exageraţi cu glumele riscante! Cei din jur, şi mai ales o persoană de sex opus, vă apreciază ideile. Se pare că vă exprimaţi neglijent şi s-ar putea ca persoana iubită să vă înţeleagă greşit.

NECAZURI TRECATOARE

Sunt posibile mici probleme financiare, dar veti reusi sa va descurcati cu ajutorul unor prieteni dispusi sa va ajute.Mai mult decat atat, odata problemele depasite, veti avea posibilitatea sa va revansati!

MUNCITI PANA LA EPUIZARE

Astazi poate  fi o zi cu multe sarcini de serviciu si multe probleme personale care se cer rezolvate rapid.Va vine foarte greu sa stabiliti prioritatile!Pur si simplu, nu stiti de unde sa incepeti!

O VESTE IMPORTANTA VA SCHIMBA ORARUL

Planurile pe care vi le-ati facut pentru azi vor fi date peste cap de o informatie care schimba datele problemei.Va trebui sa reganditi totul si sa alegeti o alta abordare!

VI SE RECUNOASTE VALOAREA

Faptul ca ati dus la bun sfarsit sarcini importante si ca ati rezolvat probleme ce pareau imposibil de solutionat va face sa cresteti enorm in ochii colegilor, dar mai ales in ochii sefilor! Nu e rau deloc!

ZODIE FAVORIZATA-SAGETATOR

SANSE MARI DE CASTIG!

Vă puteţi ocupa de probleme financiare. Aveţi şanse să redresaţi bugetul familiei. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu refuzaţi pentru ca de aici pot aparea castiguri mari

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here