Oamenii de afaceri care isi doresc sa obtina succesul spre care tind trebuie sa fie intotdeauna pregatiti din toate punctele de vedere, astfel incat sa poata lega parteneriate de incredere. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, ei au nevoie de carti de vizita de calitate, cu ajutorul carora sa isi ofere datele de contact persoanelor pe care doresc sa le revada in scopuri profesionale. In acest articol sunt prezentate principalele elemente pe care antreprenorii trebuie sa le aiba in vedere atunci cand aleg cele mai bune modele pentru ei!

 

Material

Pentru inceput, oamenii de afaceri trebuie sa fie foarte atenti cand aleg materialele pentru cartile lor de vizita. Ei au la dispozitie atat variante simple, din carton, cat si modele plastifiate, care sunt mult mai rezistente si care pot fi folosite o perioada indelungata. Mai mult, antreprenorii pot opta si pentru obiecte realizate din supergloss, calc sau modele din cartoane speciale. Interesant este, insa ca in functie de materialele din care sunt realizate, cartile de vizita pot avea diferite tipuri de design-uri.

 

Dimensiune

Un alt element esential care trebuie luat in considerare inainte de comandarea cartilor de vizita este dimensiunea. De exemplu, utilizatorii isi pot achizitiona modele de 55 x 85 mm in format portrait sau modele care masoara 90 x 50 in format landscape.

 

Culori

In ceea ce priveste culorile utilizate, ele trebuie sa fie reprezentative pentru business-urile pe care le au antreprenorii. De exemplu, cartile de vizita pot avea aceleasi nuante ca logo-ul firmelor sau pot fi simple, uni din punct de vedere cromatic. In functie de culoarea aleasa, aceste obiecte pot fi elegante, chic si extrem de atragatoare vizual.

 

Fontul

Indiferent de dimensiunea aleasa, fontul trebuie sa fie suficient de mare pentru a fi lizibil. Mai mult, antreprenorii trebuie sa stie ca fonturile cat mai clare, usor de citit sunt printre cele mai cautate, pentru ca nimeni nu isi doreste sa se straduiasca timp de cateva minute sa inteleaga un scris rond, cu prea multe ,,floricele”.

Carti de vizita in functie de grafica

Grafica este cea care scoate cartile de vizita din anonimat si le transforma in adevarate ,,semnaturi” ale oamenilor de afaceri. Atunci cand antreprenorii ofera carti de vizita posibililor parteneri, ei trebuie sa fie siguri ca aceste obiecte vor fi utilizate intr-un mod eficient si ca vor atrage atentia celor care le sunt date.

 

Creativitate

Nu in ultimul rand, cartile de vizita trebuie sa fie creative si sa fie cat mai representative pentru cei care au nevoie de ele. Este important ca aceste obiecte sa fie nu doar de calitate, ci si interesante. De exemplu, pot avea pe ele imaginea unei cladiri de birouri sau alte tipuri de imagini, in functie de business-urile pentru care sunt create.

 

Oamenii de afaceri care doresc sa isi promoveze business-urile cat mai bine trebuie neaparat sa is aleaga cu grija cartile de vizita de la Activ Document! Acesta este primul pas pentru dezvoltarea unor parteneriate de lunga durata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here