Sistemele de supraveghere video sunt folosite în prezent pe scară tot mai mare, atât pentru securizarea unor obiective, cât și pentru îmbunătățirea sau introducerea unor servicii. Eficiența unei astfel de soluții este definită în bună parte de performanțele camerelor video utilizate, dar depinde și de o serie de alți factori la fel de importanți. Securitatea și accesibilitatea datelor video generate de camere sunt astfel puternic influențate de soluțiile de stocare utilizate, care trebuie să ofere performanțe și flexibilitate ridicate. Plecând de la aceste premise, Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, a lansat o nouă soluție de înregistrare, AXIS S1116.

Echipat cu procesoare puternice Intel Core i5 și 8GB memorie RAM, noul server pentru înregistrări AXIS S1116 folosește sistemul de operare Microsoft Windows 10 Enterprise, ce rulează în condiții optime de performanță, mulțumită instalării pe o unitate SSD. Astfel, este garantată viteza de lucru necesară pentru integrarea în sisteme de supraveghere video cu rezoluții de până la 4K. În plus, se asigură suport pentru înregistrări pe până la 32 de canale, cu viteză de scriere de până la 256Mbps. Pentru un plus de flexibilitate, sistemul este disponibil în două formate – mini tower  și montabil în rack – cu până la 16TB și, respectiv, până la 24TB spațiu pentru stocarea înregistrărilor, suportul fiind asigurat de harddisk-uri de tip enterprise.

Pe lângă nivelul ridicat de performanță și versatilitate, AXIS S1116 se remarcă și prin ușurința în utilizare de care dă dovadă. Mai mult decât atât, sistemul este preconfigurat pentru implementare facilă, fiind livrat împreună cu AXIS Camera Station – o soluție software de management video creată special pentru instalări de nivel mic și mediu. AXIS S1116 permite utilizatorilor să administreze eficient și ușor sistemele de supraveghere video și garantează compatibilitatea cu echipamentele de rețea, asigurând deopotrivă accesibilitatea și securitatea datelor.

Indiferent că este vorba despre mediul industrial, școli sau retail, AXIS Camera Station S1116 Recorder reprezintă soluția ideală pentru supraveghere video eficientă și sigură. Echipamentul este compatibil cu toate camerele de rețea AXIS, iar astfel este potrivit atât pentru integrarea în instalări deja existente, cât și pentru proiectarea unora noi. Mai mult de atât, el a fost conceput astfel încât să permită extinderea sistemului de supraveghere atunci când este necesar. Soluția beneficiază implicit de 3 ani garanție, cu posibilitatea extinderii până 5 ani, fiind disponibilă în rețeaua de parteneri autorizați din România.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here