Dupa o perioada solicitanta, in care ai fost implicat in cautarea unei locuinte, luand la rand toate anunturile agentiilor, cu nenumarate lor oferte de apartamente si garsoniere de inchiriat si dupa eforturi sustinute ai reusit sa identifici varianta considerata de tine cea mai potrivita, mai ai de trecut o etapa importanta. Astfel, daca ai reusit, asa cum ti-ai propus, sa gasesti o garsoniera de inchiriat la un pret convenabil, in zona in care ti-ai dorit si intentionezi sa o transformi in caminul tau pentru o perioada mai indelungata, cu siguranta vrei sa te bucuri aici de tot confortul necesar. Iar in cazul majoritatii tipurilor de garsoniere, vezi garsoniere de inchiriat in Bucuresti, una dintre cele mai frecvente hibe este cea a spatiului insuficient. Asa ca amenajarea si organizarea garsonierei trebuie sa se ghideze dupa criteriul utilizarii cat mai eficiente a spatiului avut la dispozitie.

Culori deschise si luminoase, pentru pereti si piesele de mobilier

Nuantele cat mai deschise, fie ca este vorba despre alb, crem, bej, un roz pudrat etc utilizate atat in zugravirea peretilor, cat si la alegerea pieselor de mobilier vor da senzatia unei garsoniere mai spatioase. Evident, nu trebuie exagerat cu alegerea exclusiva pentru culori foarte deschise, riscand sa transformam camera intr-un salon de spital, asa ca optarea pentru cateva elemente decorative sau chiar mici piese de mobilier in nuante de contrast va fi o varianta inspirata, aducatoare de echilibru.

Electrocasnice integrate in mobilier, pentru a economisi din spatiu

Aparatele electrocasnice sunt indispensabile si trebuie sa ne preocupam de gasirea celor mai potrivite locuri in garsoniera. Asa ca ar fi ideal sa putem incorpora plita si aragazul in mobilierul de la bucatarie, precum si masina de spalat rufe.

Spatii de depozitare ingenioase, piese modulare si multifunctionale

Acestea vor economisi semnificativ din spatiul camerei care va pe langa rolul de dormitor si cele de spatiu de lucru sau de primit prietenii in vizita.

De asemenea, o canapea extensibila este extrem de utila si va ocupa mai mult spatiu doar cand o vei folosi pentru dormit, in rest fiind o piesa de mobilier specifica unei camere de zi. Totodata, piesele de mobilier organizate mai mult pe verticala, cu rafturi si dulapioare suspendate, cu suficient spatiu de depozitare, precum si un dresing model slim, dar care utilizeaza spatiul pana la tavan, pot contribui semnificativ la crearea unei atmosfere degajate, deloc inghesuite si bine organizate in garsoniera.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here