Au început înscrierile la Conferința Națională de Psihologie Industrial Organizațională ,,Horia D. Pitariu,, (Ediția a XIX-a),manifestare științifică având tema ,,Impactul tehnologiei asupra muncii,,.

 

                Asociația de Psihologie Industrială și Organizațională în colaborare cu Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității ,, Alexandru Ioan Cuza,, , Iași  și Biblioteca Centrală Universitară ,, Mihai Eminescu,, Iași organizează  Conferința Națională de Psihologie Industrial Organizațională  ,,Horia D. Pitariu,,(Ediția a XIX-a). Tema acestei ediții este ,,Impactul tehnologiei asupra muncii,,.

Aceasta va avea loc la Iași, în perioada 9-11 mai 2019.

 

Manifestarea științifică  se adresează practicienilor din marile companii din țară, studenților și cadrelor didactice universitare  din domeniile Psihologie și Managementul Resurselor Umane.

Invitatul special al ediției din acest an este Prof. José M. Peiró  (Universitatea Valencia și membru al Institutului de Cercetare în Psihologia Resurselor Umane, Dezvoltare Organizațională și Calitatea Vieții la Locul de Muncă (IDOCAL). Acesta va discuta despre impactul digitalizării asupra muncii si implicațiile noilor transformări tehnologice asupra psihologiei industriale și organizaționale  într-o prelegere cu titlul –Digitalization and the future of work: Implications for the future of W&O Psychology, vineri , 10 mai, 2019 în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Mihai Eminescu”, Iaşi http://conferinta.apio.ro/?p=2550

 In plus pe parcursul celor trei zile , Conferința APIO  din acest an  își propune:

  • Să abordeze, alături de teme teoretice fundamentale, problemele actuale ale mediului organizațional românesc și schimbările radicale survenite în definirea și proiectarea muncii în societatea contemporană. Ediția din acest an se oprește asupra impactului tehnologiei asupra muncii și invită la analiza schimbărilor tehnologice recente dar și cele viitoare, elemente ce antrenează modificări în raporturile sociale și profesionale care pot afecta major practicile în domeniul psihologiei organizaționale și a managementului resurselor umane.
  • Să creeze o oportunitate pentru reprezentanți din domeniul academic (cadre didactice universitare,  doctoranzi,  studenți)  de a prezenta rezultatele cercetărilor lor (încheiate sau în curs de realizare) – prin sesiuni de comunicări științifice. Lucrările prezentate pot aborda orice temă din sfera psihologiei (nu doar domeniul organizațional).
  • Să construiască un cadru optim pentru schimbul de idei și bune practici în domeniul psihologiei industriale și organizaționale.
  • Să ofere participanților (cercetători și practicieni ) șansa de a-și perfecționa deprinderile de evaluare psihologică și de cercetare  utile pentru adaptarea  la permanentele schimbări  din domeniile industrial –organizațional și  resurse umane   -în cadrul unor workshop-uri.

Participanţii interesaţi de sesiunile de comunicări ştiinţifice se pot înscrie cu lucrări  până pe 1 aprilie 2019 (inclusiv). Detalii despre  modalitatea de înscriere, taxe şi programul conferinţei puteţi afla de aici. http://conferinta.apio.ro/?page_id=13   ,      http://conferinta.apio.ro/?page_id=122     și http://conferinta.apio.ro/?page_id=19

 

Echipa de organizare a Conferinței APIO

 Președinte APIO  – Prof. univ.dr. TICU CONSTANTIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here