• Cifra de afaceri a companiei pe S1 2021 s-a situat la 2,86 milioane de lei, față de 2,28 milioane lei, în S1 2020.
  • Profitul brut a fost mai mare cu 17% pe primul semestru al acestui an, iar marta netă de profit s-a situat la 13,2%, valoare comparabilă cu cea din S1 2020, de 13,5%.

 

 

București, 04.10.2021. Appraisal & Valuation SA (deținătorul brandului NAI Romania și unul dintre liderii pieței de evaluări, indicativ bursier APP) publică raportul financiar aferent primului semestru al anului 2021. Acesta poate fi găsit atât pe pagina oficială a companiei, cât și pe pagina emitentului APP de pe site-ul Bursei de Valori București.

„Rapoartele semestriale nu sunt altceva decât milestone-uri, indicii esențiale care le demonstrează investitorilor APP că suntem pe drumul cel bun. Strategia implementată este una de creștere constantă și deși acest prim raport conține rezultate îmbucurătoare, rezultatele cu adevărat remarcabile vor sosi cu siguranță pe termen lung. Aceasta este și viziunea companiei, de a crește exponențial, de 50 de ori, în următorii 10 ani. Situația economică ne este favorabilă, piața imobiliară este în creștere, nu ne rămâne decât să respectăm planul de dezvoltare pe care ni l-am propus, dar să și fructificăm inteligent oportunitățile care vor apărea,” a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Elemente ale performanței financiare:
➢ Cifra de afaceri a însumat 2,86 mil. lei la 30.06.2021, în creștere cu 21% faţă de sfârșitul primului semestru din anul 2020, când aceasta a totalizat de 2,29 mil. lei.
➢ Cheltuielile de exploatare au ajuns, la sfârșitul perioadei de raportate la valoarea de 2,41 mil. lei, mai mari cu 26% față de 30.06.2020 pe fondul creșterii cheltuielilor cu salariile şi a serviciilor prestate de către terți.
➢ Rezultatul brut înregistrat la 30.06.2021 este de 0,44 mil. lei, în creștere cu 17% prin raportate la perioada similară a anului 2020, când a înregistrat valoarea de 0,38 mil. lei, şi care după plata impozitului pe profit a dus la realizarea unui profit net la 30.06.2021, de 363.065 lei.
➢ Prin raportarea profitului net la cifra de afaceri înregistrată în S1 2021, rezultă o marjă netă de profit de 13,2%, valoare comparabilă cu cea înregistrată la S1 2020 de 13,5%.
➢ Marja EBITDA se situează la valori de 20% pentru semestrul I aferent anului 2020 şi de 19% pentru aceeași perioadă a anului 2021.

 

Acțiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Compania a derulat un plasament privat de acțiuni, care s-a desfășurat cu succes. Plasamentul privat de acțiuni, precum și operațiunile referitoare listării la bursă sunt intermediate de broker-ul TradeVille.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piața de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață, crearea unor divizii noi, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.

 

###

 

Despre Appraisal & Valuation SA

Fondată în 2010, Appraisal & Valuation SA este deținătorul brand-ului NAI Romania, fiind unul dintre liderii de piaţǎ pentru servicii de evaluǎri și în același timp, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova. NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, formată din 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume.

Portofoliul de servicii al companiei cuprinde: evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, evaluarea obiectelor de artă, a terenurilor agricole, a fermelor de producție, a halelor de depozitare și producție, precum și ale echipamentelor tehnice.

Appraisal & Valuation SA este membru corporativ al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați (ANEVAR), organizație profesională de utilitate publică, fără scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizați care dobândesc această calitate, în condițiile legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here