21 septembrie 2020. București.

Jeannette Liendo, Senior Vicepresident Integrated Marketing and Communications în cadrul Mastercard Europe, o profesionistă cu o pasiune pentru inovația digitală și, totodată, o mândră ambasadoare a femeilor care activează în tehnologie, va participa la Techsylvania: Beyond Borders, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de business și tehnologie din Europa. Cu această ocazie, Jeannette Liendo va povesti participanților despre importanța leadershipului feminin în construirea unui viitor mai bun, precum și despre tehnologiile inovatoare care modelează lumea în care trăim și ne conectează cu experiențe de Neprețuit.

În rolul său actual din cadrul Mastercard Europe, Jeannette Liendo se concentrează pe furnizarea de soluții integrate de marketing experiențial care aduc plusvaloare atât brandului, cât și businessului, în timp ce conturează viitorul industriei.

Înainte de a se alătura echipei Mastercard, Jeannette Liendo a făcut parte din compania Philips, unde a ocupat rolul de Vicepresident of Business to Government Marketing, precum și Head of Field Marketing pentru piețele internaționale. Anterior, a fost Head of Brand and Digital Media în cadrul Microsoft International.

Mastercard crede cu tărie că dezvoltarea inclusivă și diversitatea sunt două principii fundamentale care contribuie la stimularea succesului și a inovației în business. De asemenea,  Jeannette Liendo este o susținătoare puternică a femeilor în tehnologie. Astfel, la ediția din acest an a Techsylvania, compania a oferit 50 de invitații gratuite femeilor care au dorit să ia parte la eveniment. Mai mult, una dintre acestea este beneficiara unei experiențe de Neprețuit: o oră de mentorat cu Jeannette Liendo.

 

###

 

Despre Mastercard

Mastercard, https://www.mastercard.ro, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Misiunea noastră este să generăm și să dezvoltăm o economie digitală atotcuprinzătoare, care să ofere tranzacții sigure, simple, inteligente și accesibile, în beneficiul tuturor, de pretutindeni. Prin transfer de date sigur și prin rețele impenetrabile, prin parteneriate și cu pasiune, inovațiile și soluțiile noastre le permit persoanelor fizice, instituțiilor financiare, guvernelor și companiilor să își atingă potențialul maxim. Coeficientul nostru de decență (DQ) este pilonul de bază al culturii care ne reprezintă și pe care se sprijină tot ceea ce facem în companie și în afara ei. Conexiunile noastre acoperă peste 210 țări și teritorii, astfel încât construim o lume sustenabilă care le oferă tuturor accesul la posibilități de neprețuit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here