București, 20.09.2017 – Un loc într-o echipă de consultanță de management la început de carieră este tot mai râvnit de absolvenții facultăților cu profil economic, financiar sau de automatică și calculatoare.

Ensight Management Consulting, liderul pieței românești de consultanță de management, a lansat de curând o campanie de recrutare pentru a 20-a ediție de selecție de absolvenți și studenți, ‘Ensight Internship Challenge’, care va avea loc în data de 20 octombrie 2017.

’’Ensight Internship Challenge are loc în primăvara și toamna fiecărui an și este principalul eveniment de recrutare de tineri consultanți pentru compania noastră. În fiecare an oferim posibilitatea unui număr de 10 absolvenți să ne devină colegi și să lucreze împreună cu noi pe diferite proiecte de consultanță. Ne bucurăm să observăm un interes din ce în ce mai mare. Primim candidaturi nu doar de la absolvenți români ci și de la absolvenți din Marea Britanie, Olanda, Tunisia, Albania, Germania și bineînțeles din Republica Moldova.” Ileana Ionescu, Principal la Ensight Management Consulting.

Evenimentul se adresează studenților din anii terminali și absolvenților de universitate sau program de master din țară și străinătate, care doresc să urmeze o carieră în domeniul consultanței de management.

Testarea propriu zisă presupune rezolvarea unui studiu de caz în echipă, iar candidații care vor dovedi inițiativă, discernământ și creativitate vor avea posibilitatea de a lucra alături de consultanții Ensight pe diferite proiecte, vor învăța diverse metodologii și vor beneficia de o oportunitate extraordinară de a se dezvolta profesional.

De la înființarea sa în anul 2000, Ensight a evoluat continuu, dezvoltând un portofoliu complex de servicii de consultanță pentru următoarele arii de activitate: strategie, operațiuni, financiar, resurse umane și tehnologie, oferind astfel soluții integrate de consultanță și răspunzând nevoilor din ce în ce mai complexe ale companiilor.

Misiunile de consultanță de management nu au fost mărginite de granițele românești. Astfel, din anul 2014, Ensight Management Consulting este membru fondator al uneia dintre cele mai puternice rețele de consultanță de management din Europa, rețeaua Nextcontinent, cu 35 de birouri în 29 de țări și o echipă de 1100 de consultanți.

Cei interesați de acest program sunt rugați să se înscrie prin completarea formularului accesibil pe www.ensight.ro/internship și să îl trimită, împreună cu CV-ul profesional, la adresa jobs@ensight.ro până la data de 16 octombrie 2017.

 

**

Ensight Management Consulting (ensight.ro) este liderul pieței de consultanță în management din România, raportat la cifra de afaceri și numărul de consultanți, și unul dintre Partenerii Fondatori ai Nextcontinent, o rețea de firme de consultanță afiliate cu 35 de birouri în 29 de țări și o echipă de 1100 de consultanți. De la înființarea sa în anul 2000, Ensight a evoluat continuu, dezvoltând un portofoliu complex de servicii de consultanță pentru următoarele arii de activitate: strategie, operațiuni, financiar, resurse umane și tehnologie, oferind astfel soluții integrate de consultanță și răspunzând nevoilor din ce în ce mai complexe ale companiilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here