Pentru ca tot mai multe persoane sunt interesate de tranzactii de vanzare sau cumparare Ethereum, este important sa fie stabilite toate detaliile in sensul acesta si sa fie mentionate clar avantajele pe care le obtin participantii la platforma.

 

Tranzactii de vanzare sau cumparare Ethereum – avantaje

Prin tranzactii de vanzare sau cumparare Ethereum sunt obtinute mai multe avantaje importante. In primul rand, comisionul este foarte mic si unicul comision care este perceptut pe aceasta platforma pentru tranzactii cu Ethereum este de 0,15 procente, indiferent de sumele care sunt tranzactionate.

 

Nu exista alte costuri ascunse in acest sens. In momentul in care banii sunt retrasi de pe ro.exchange se va plati comisionul in retea, acesta fiind complet independent de platforma. In plus, acesta merge foarte bine si la utilizatorii care sustin reteaua Ethereum.

 

Flexibilitate

Ethereum poate fi tranzactionat si contra a doua alte monede sau in schimbul euro. Depunerile sau retragerile facute in euro se pot realiza cu ajutorul unui cont special SEPA si procedurile sunt foarte simple. Ele sunt, de asemenea, explicate pas cu pas pe aceasta platforma.

 

Toti utilizatorii care fac tranzactii pe platforma au siguranta totala. Sunt pastrate toate fondurile clientilor in portofele stocate la rece. Toti banii care sunt depozitati pe aceasta platforma sunt in siguranta si nu pot fi atacati sau sustrasi de hackeri.

 

Tranzactiile au loc rapid si la pret preferential

Se pot cumpara si vinde monede la pretul pietei si se poate folosi inclusiv un ordin de plata de tipul market. De asemenea, exista si optiunea de a tranzactiona pentru preturi alese de anumite persoane folosind o comanda limit.

 

Fiecare persoana din comunitate are la dispozitie tutoriale si informatii complete despre modul in care se desfasoara operatiunile pe aceasta platforma. Incepand de la setarea corecta a datelor pentru cont si pana la masuri de securitate sau depuneri preferentiale si tranzactii. Daca sunt nelamuriri, echipa de suport poate fi contactata pe mail sau prin retelele de socializare.

 

Proiectul este o platforma gratuita bazate pe o tehnologie cunoscuta sub numele blockchain, care permite tuturor dezvoltatorilor sa faca aplicatii descentralizate. Platforma a aparut in anul 2013 si este produsa de Vitalink Buterin. Scopul sau este cel de a facilita toate contractele inteligente in retele deschise.

 

In comparatie cu Bitcoin, aceasta platforma permite contracte inteligente si flexibile. Un contract inteligent este unul care este complet digital. In plus, validarea termenilor contractuali are loc in sistem predefinit si automatizat, care nu este controlat cu ajutorul autoritatilor centrale.

 

Dezvoltarea unei astfel de aplicatii este gratuita pentru orice persoana si este disponibila fara alte functii suplimentare. Sunt necesare, de asemenea, si cunostinte de programare pentru crearea unei aplicatii de genul acesta, insa infrastructura este deschisa oricarei persoane care vrea sa imbunatateasca un anumit aspect social si, respectiv, economic.

 

Moneda de la baza platformei este Ether si este cunoscuta si sub numele de Ethereum, fiind a doua cea mai cunoscuta astfel de moneda. Prima moneda ca popularitate este Bitcoin, iar Ethereum functioneaza aproape la fel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here