București, 30 aprilie 2024

 

Tuborg România anunță o schimbare strategică în managementul organizației, prin aducerea lui Yoav Bar la conducerea companiei, în funcția de CEO, și numirea lui Tzafrir Granat în calitate de Board Member & Transformation Leader în cadrul CBC International, începând din luna mai. În contextul dinamic și provocator al unei piețe a băuturilor aflată în contracție și continuă transformare, compania vizează atât atingerea obiectivelor sale actuale de business, cât și gestionarea schimbărilor strategice necesare în evoluția și succesul său pe termen lung.

 

După succesul înregistrat în timpul celor patru ani de mandat, Tzafrir Granat predă ștafeta în conducerea organizației și își asumă o nouă provocare în cadrul CBC International, cu atribuții cheie în identificarea și implementarea inițiativelor de transformare strategică.

 

Tzafrir Granat predă poziția de CEO către Yoav Bar, care se alătură echipei Tuborg România după ce a îndeplinit cu succes rolul de CEO al Muller Dairy România, unde, în ultimii trei ani, a condus operațiunile companiei pe piețele din România, Bulgaria și Moldova.

 

În ultimii 18 ani, Yoav Bar a avut un rol determinant în cadrul CBC International, acționarul majoritar al Tuborg România și Muller Dairy România, și vine la Tuborg România pentru a superviza realizarea viitoarelor obiective ale portofoliului de mărci ale companiei.

 

###

 

Contact media:

Diana Colcer, PR manager WefflerMark

[email protected]; (+40) 723 178 095

 

 

Despre Tuborg România (URBB)

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piața locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție greenfield. Tuborg România are un portofoliu format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Carlsberg, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Bucur, Somersby, precum și Granini pe piața băuturilor răcoritoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here