imagesCAVEJM0BAutoritatile care au anchetat moartea lui Michael Jackson au anuntat ca megastarul ii cerea doctorului Murray sa ii injecteze Propofol.Michael Jackson a fost ucis! Aceasta este concluzia la care a ajuns Departamentul de Medicina Legala din Los Angeles, dupa mai multe luni de speculatii.

Potrivit autoritatilor, regele muzicii pop a decedat in urma unei „intoxicatii profunde cu propofol”. Medicul Condrad Murray i-a administrat intravenos lui Jackson Propofol – un anestezic foarte puternic, si Lorazepam, folosit in tratarea anxietatii.  Mai multe surse sunt de parere ca doctorul va raspunde in fata legii nu pentru ca ar fi intentionat sa-l omoare pe megastar, ci „pentru neglijenta crasa” cu care si-a tratat pacientul. Este  posibil ca in urmatoarea perioada sa fie formulata impotriva lui Conrad Murray o acuzatie de omucidere.

Medicul personal al artistului, dr. Conrad Murray, ar fi spus politistilor ca il trata pe Jackson pentru insomnie. Tratamentul dura de sase saptamani si a presupus administrarea intravenos a 50 de miligrame de propofol in fiecare noapte.

Constient de efectele acestui puternic anestezic, Murray a incercat sa il determine pe megastar sa renunte la el. in dimineata zilei de 25 iunie, insa, Murray a spus politistilor ca dupa nenumarate solicitari din partea artistului, a cedat si i-a administrat 25 de miligrame de propofol diluat cu lidocaina (un alt anestezic).

Michael Jackson a murit la 25 iunie, la domiciliul sau din Los Angeles, in urma unui stop cardiac.(Sursa: realitatea.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here