O REINTALNIRE COSTISITOARE

O întâlnire cu cineva cu care nu v-aţi văzut de mult timp vă face să trăiţi intens câteva ceasuri. Oricât aţi fi de impresionat, nu vă cheltuiţi toţi banii de buzunar. Sunteţi o prezenţă agreabilă, aşa că în acest week-end vi se caută compania. Veţi primi veşti, veţi conversa mult şi s-ar putea să vă întâlniţi cu cineva.

VIN VESTILE BUNE

Primiţi o veste bună de la o rudă. Temperaţi-vă nervozitatea şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. N-ar fi rău să vă stabiliţi programul împreună.Pe plan profesional pot interveni schimbari benefice aducatoare de bucurii si avantaje materiale!

SUNT FAVORIZATE INTALNIRILE DE AFACERI

Este o zi bună pentru întâlniri. Rezolvaţi cu succes o problemă de familie. Sunteţi entuziast şi doriţi să începeţi o nouă lucrare. Sfătuiţi-vă cu prietenii! Zilele acestea aţi primit o propunere de la cineva apropiat. Aşa că ziua de azi o veţi petrece cumpănind şi cântărind ce aveţi de făcut. Salvarea va veni din partea partenerului.

 

ATMOSFERA RELAXANTA

Acasă veţi avea parte de o atmosferă plăcută şi veţi fi mulţumit de ceea ce faceţi. Vă poate surprinde o invitaţie la drum sau posibilitatea realizării unei excursii. Drumuri scurte, întâlniri cu prieteni apropiaţi, discuţii plăcute sau o realizare personală, acestea sunt evenimentele din acest week-end. Şi surprize plăcute în cuplu.

 

VA REECHILIBRATI FINANCIAR!

Situaţia financiară devine ceva mai stabilă. Vă bucuraţi de popularitate şi nu este exclus să primiţi un cadou la care nu sperati! Propunerile care vi se vor face astăzi vă tentează, dar pe de altă parte, simţiţi nevoia să fiţi ceva mai rezervat. De fapt, vă puteţi asuma şi unele riscuri..

NOROCUL VA IESE IN CALE!

Astăzi puteţi rezolva unele probleme gospodăreşti. De asemenea, aţi putea obţine un important succes la serviciu, ceea ce vă va ridica mult moralul. Norocul nu vă ocoleşte astăzi, nici acasă, nici la serviciu, unde sunt posibile schimbări şi surprize. Aveţi şansa să fiţi inspirat în luarea deciziilor.

VA VIZITEAZA UN PRIETEN

Venirea unui prieten în casa dvs. poate stârni unele comentarii din partea familiei, dar finalul va fi unul fericit. Partenerul va avea o propunere salvatoare. Este o zi mai tensionată. La locul dvs. de muncă sau în familie, cu unul dintre părinţi, veţi purta discuţii în contradictoriu. Din păcate, nici una dintre părţi nu e dispusă să facă concesii.

VENITURI SUPLIMENTARE!

În cursul dimineţii primiţi bani dintr-o activitate extraprofesională. O persoană mai în vârstă vă propune o colaborare. Împreună cu persoana iubită faceţi planuri de viitor. Vă sfătuim să amânaţi plecarea într-o călătorie. S-ar putea să aflaţi că o rudă a avut un accident şi să faceţi câteva drumuri scurte împreună cu partenerul.

AJUTATI UN PRIETEN

Un prieten apelează la dvs. pentru un serviciu. Lăsaţi la o parte problemele partenerului dvs. Reuşiţi cu mare abilitate să vă puneţi în valoare simţul practic. Concentrarea e maximă! Astăzi veţi fi capabil să vă scoateţi în evidenţă calităţile, stârnind o pasiune neaşteptată dar şi invidie. Se preconizează o călătorie în interes de serviciu.

UNANIM APRECIAT!

Veţi fi apreciat pentru entuziasmul de care daţi dovadă şi pentru înţelegerea pe care o acordaţi celor din jur. O persoană mai în vârstă vă va ajuta în finalizarea unor probleme. Primiţi o propunere care vă ia prin surprindere şi care vă creează îndoieli. Gândiţi mai profund la rezultatele acestei întreprinderi. Pot apărea schimbări care se vor dovedi favorabile.

ALEGETI STRATEGIA “CU CARTILE PE FATA”!

Evitaţi să trageţi sfori aşa cum vi se propune! Dacă veţi încerca să lucraţi pe ascuns, veţi încurca şi mai rău lucrurile, ceea ce vă va ajuta să fiţi mai optimist. V-aţi programat multe activităţi pentru astăzi, deşi nu ştiţi dacă veţi reuşi să le duceţi la capăt pe toate. Spre seară, e posibil să primiţi un sprijin neaşteptat din partea unei rude.

SUCCESE EFEMERE

Succesele pe care le veţi înregistra astăzi vor fi efemere. Încercaţi să fiţi mai puţin credul. În plan sentimental simţiţi o detaşare faţă de persoana iubită. Astăzi norocul poate fi al dvs., dacă veţi cuvintele potrivite. Combinaţi afacerile cu plăcerea. Nu vă sfiiţi să intraţi în acţiune şi să acceptaţi compania unor persoane care vă vor binele.

ZODIE FAVORIZATA-PESTI

BANI LA CARE NICI NU VISATI!

Să nu fiţi surprins dacă veţi primi de la serviciu bani la care nu vă aşteptaţi sau veţi fi martorul unor schimbări mai puţin obişnuite care vă avantajează socio-profesional.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here