Sursa foto: https://unsplash.com/photos/OKZqs-Vseko

Un smartwatch este un gadget care se poate folosi in diferite situatii. Ne permite sa ne supraveghem sanatatea, sa aflam informatii utile cu privire la antrenamentul pe care il efectuam, sa ne monitorizam ritmul cardiac, nivelul oxigenului din sange si multe altele pe parcursul intregii zile.

Numeroase sunt accesoriile care ne permit sa profitam din plin de ceasul nostru inteligent. In cele ce urmeaza vom vorbi despre cele mai utile accesorii pentru un smartwatch, in functie de fiecare utilizare in parte.

Cureaua

Folosind curele smartwatch suplimentare putem adapta ceasul inteligent stilului adoptat in viata de zi cu zi. Spre exemplu, putem alege o curea din silicon daca vrem sa facem sport insotiti de ceasul inteligent. Aceste curele sunt mai rezistente la apa si la transpiratie. Se poate opta pentru o bratara din metal sau din piele pentru un look clasic si elegant. Exista o curea pentru fiecare ocazie si pentru fiecare tinuta in parte.

Incarcator fara fir sau adaptor

Majoritatea ceasurilor inteligente sunt furnizate in cutie doar cu cablul de incarcare. Statia de incarcare si adaptorul nu sunt incluse. Persoanele care isi doresc sa isi incarce smartwatchul rapid si usor trebuie sa achizitioneze un adaptor sau un incarcator separat. Un adaptor separat  va permite incarcarea cu usurinta a ceasului inteligent cu ajutorul unei prize.

Casti fara fir

Persoanele care adora sa asculte muzica in timp ce faci sport trebuie sa stie ca, folosind castile fara fir, conectate la ceasul inteligent pot asculta muzica direct de la incheietura mainii. Isi pot lasa smartphone-ul acasa in timp ce fac sport. Astfel, smartwatchul devine un cititor de muzica independent.

Kit suport bicicleta pentru smartwatch

Persoanele care obiceiul sa se plimbe des cu bicicleta si care urmeaza aceleasi itinerarii pot achizitiona un kit suport pentru biccicleta. Astfel, pot fixa un smartwatch de ghidon si pot urmari cu usurinta traseul fara sa fie nevoite sa miste incheietura de fiecare data.

Protectie pentru ecran

O protectie pentru ecran prelungeste durata de viata a ceasului inteligent. Protejeaza ecranul de zgarieturi si de lovituri. Unele protectii pentru ecran dispun de un invelis antibacterian care previne proliferarea bacteriilor. Se poate o protectie integrala pentru ecran pentru protejarea partilor laterale ale smartwatchului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here