Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, a anunțat că va integra gama sa de produse audio și difuzoare de rețea în aplicația de video management AXIS Companion. Această facilitate pune la dispoziție beneficiile utilizării sistemelor audio în vederea garantarea securității și descurajarea incidentelor, oferind totodată și simplitatea în gestionare cu care au fost deja obișnuiți utilizatorii aplicației AXIS Companion.

 

Cu ajutorul suportului audio integrat în aplicația AXIS Companion, utilizatorii vor putea adăuga sistemului existent difuzoare de rețea prin simpla apăsare a unui buton. Aplicația AXIS Companion permite accesarea de la distanță a camerelor video și difuzoarelor de rețea prin intermediul unei aplicații pentru mobil sau computer, care poate trimite notificări către utilizatorii platformei în cazul producerii unui incident. Caracteristica audio le permite utilizatorilor să reacționeze imediat la orice situație suspectă prin difuzarea în timp real a unui anunț folosind aplicația, ceea ce va descuraja posibilii intruși și infractori.

Similar oricărei camere Axis, difuzoarele de rețea vor fi listate în portalul Axis Remote System Management, care permite utilizatorilor să supravegheze toate dispozitivele sistemului. Prin intermediul portalului, se poate realiza repornirea sau actualizarea de la distanță a difuzoarelor și se poate vedea dacă vreunul dintre dispozitivele conectate necesită mentenanță. Această combinație de caracteristici ajută la reducerea costurilor de suport ale utilizatorilor și sporesc eficiența prin economia de timp rezultată din accesul de la distanță.

Principalele avantaje:

  • Compatibilitate cu toate difuzoarele de rețea Axis;
  • Anunțuri transmise în direct, de la distanță, prin intermediul aplicației;
  • Reducerea infracțiunilor datorită descurajării infractorilor;
  • Ușurință în instalare, gestionare și utilizare.

Aflați mai multe despre AXIS Companion aici.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here