Anul 2023 a adus schimbări importante în domeniul legislației muncii și protecției sociale. Aplicarea corectă și întelegerea acestor modificări sunt esențiale pentru ca fiecare companie să opereze în mod eficient și să evite orice abordări care ar putea atrage sancțiuni. Pentru a oferi o perspectivă asupra măsurilor pe care angajatorii trebuie să le ia în considerare pentru o conformare corectă, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București organizează marți, 27 iunie 2023, începând cu ora 9:00, o nouă ediție a Business Breakfast, cu tema „Cum aplici noile schimbări ale legislației muncii în compania ta?”

Participând la acest eveniment marca CCIB, aveți oportunitatea de a afla direct de la autorități și specialiști în domeniu informații utile privind: redactarea contractului individual de muncă (ce elemente noi ar trebui să conțină contractul de muncă); obligativitatea modelului cadru; noile tipuri de concediu și zile libere pentru angajați; prevederile obligatorii în regulamentul intern și modalitățile de comunicare către membrii echipei; noile drepturi și obligații pentru angajatori și angajați; negocierea colectiva.

Invitații speciali ai ediției sunt: Andreea Cristina Tudorie, director, Direcția Control Muncă Nedeclarată, Contracte Colective de Muncă și Monitorizare Relații de Muncă, Inspecția Muncii, și Mihaela Nițu, avocat specializat în dreptul muncii, Cabinetul de avocat Gruia Dufaut.

Mai puțin formal decât o masă oficială şi mai rapid, Business Breakfast la Palatul CCIB este un model de networking ce vă oferă posibilitatea să vă întâlniți într-un cerc restrâns cu autorități de reglementare și consultanți de top și să identificați noi oportunități de afaceri. În același timp, aveți ocazia să puneți întrebări și să primiți răspunsuri direct de la oficiali și specialiști.

Locurile sunt limitate! Pentru a vă înscrie, vă rugăm să completați formularul de participare disponibil pe site https://ccib.ro/eveniment/business-breakfast-la-palatul-ccib-schimbari-legislatia-muncii/.

Membrii Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București beneficiază de gratuitate, pentru un reprezentant al firmei. Pentru cel de-al doilea participant, în cazul firmelor membre CCIB, se acordă o reducere de 50% din taxă.

Taxa de participare pentru firmele nemembre CCIB este de 40 euro, echivalent în lei (include TVA) și se face în contul RO 61 BRDE 441 SV 5106 892 4410, deschis la BRD sucursala Unirea, cu mențiunea „Business Breakfast 27 iunie 2023”.

 

Informații suplimentare:

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București

Gabriela Dumitriu ([email protected], telefon 0729 164 482)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here