București, 22 Iunie 2020 – PwC România a numit-o, începând cu luna iunie, pe Georgiana Stancu în poziția de Lider al Departamentului de Resurse Umane.

 

Georgiana se alătură echipei PwC România după trei ani în care a deținut funcția de Manager de Resurse Umane la IKEA România. Ea are peste 20 de ani de experiență în diverse roluri și industrii, inclusiv în domeniile bancar și retail, timp în care a coordonat numeroase proiecte de dezvoltare organizațională și eficientizare a proceselor de resurse umane, contribuind la construirea brandului de angajator pentru companiile în care a lucrat.

 

Este absolventă a facultății de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București și a facultății de Psihologie din cadrul Universității București. De asemenea, deține o certificare în managementul resurselor umane din partea Societății pentru Managementul Resurselor Umane din Statele Unite ale Americii – HRCI Institute SUA și o certificare de practică în psihologie clinică de la Colegiul Psihologilor din România – COPSI.

 

Despre PwC

 

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din rețeaua PwC ajută oamenii și organizațiile să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o rețea de firme prezentă în 158 de țări cu mai mult de 276.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri.

Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

 

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here