geschäftsmann erklärt seiner kollegin etwas am computer

Incepere Curs: Adminstrator BAZE DE DATE

Curs de specializare pentru ocupatia Administrator Baze de Date – Cod COR 252101

Va comunicam ca in luna MARTIE 2019 sunt programate sa inceapa noi cursuri de Administrator BAZE DE DATE. Acestea se vor desfasura in sistem SERAL sau WEEK-END la sediul Top Quality Management din Bucuresti.

Seria de SERAL a cursului de Administrator BAZE DE DATE va incepe in data de MIERCURI, 20 Martie 2019, cursul derulandu-se in perioada 20 Martie – 18 Aprilie 2019, cate doua zile / saptamana (Luni si Miercuri) cu cate patru ore / zi, intre orele 17.00 – 21.00.

Seria de WEEK-END a cursului de Administrator BAZE DE DATE va incepe in data de Duminica, 17 Martie 2019, cursul derulandu-se in zilele de Duminica din 17, 24, 31 Martie si 07 Aprilie 2019, cate opt ore / zi, intre orele 09.00 – 17.30.

Cursul de proiectare, realizare si administrare a bazelor de date isi propune sa transmita cursantului toate cunostintele de baza referitoare la lucrul cu bazele de date, respectiv sistemele de gestiune a bazelor de date.

La inceput, sunt explicate regulile si principiile generale ce se aplica la proiectarea oricarei baze de date, precum si regulile de optimizare si normalizare a acestora.

Este explicat apoi standardul ANSI SQL, standard ce sta la baza tuturor sistemelor cunoscute de gestiune a bazelor de date. Toate exemplele si explicatiile sunt tratate utilizand unul dintre cele mai populare sisteme de gestiune a bazelor de date precum: MySQL, PostgreSQL, SQLite sau Oracle.

Cursul continua cu explicarea regulilor de administrare si securitate a serverelor de baze de date. Se va trata administrarea bazelor de date, a utilizatorilor si operatiilor posibile efectuate, a drepturilor acordate si a restrictiilor impuse acestora.

Toate aceste notiuni predate, se vor concretiza in final printr-un proiect practic. Se va proiecta si realiza o baza de date perfect functionala in scopul folosirii ei concrete intr-o aplicatie software profesionala.

Autorizatii

In urma absolvirii cursului de Administrator BAZE DE DATE se poate acorda Certificatul de absolvire emis de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru specializarea Administrator BAZE DE DATE – Cod COR 252101. Certificatele ANC au recunoastere in Uniunea Europeana.

Tematicile cursului

Curs Administrator BAZE DE DATE

Durata: 32 ore pregatire teoretica si practica – Proiect, incluzand proiectarea si realizarea unei baze de date
Pret: 690 RON la care se adauga taxa de examinare ANC pentru cei care dorsesc sa obtina Certificat de Absolvire autorizat.

Cursul include:

– Reguli de proiectare, optimizare, normalizare a bazelor de date;
– Sisteme de gestiune a bazelor de date relationale;
– Sa intelegem SQL;
– Regasirea datelor;
– Sortarea datelor regasite;
– Filtrarea datelor;
– Campurile cu valoare calculata;
– Functii de manipulare a datelor;
– Sintetizarea datelor;
– Gruparea datelor;
– Lucrul cu sub-interogari;
– Unirea tabelelor;
– Uniuni complexe;
– Combinarea interogarilor;
– Inserarea datelor;
– Actualizarea si stergerea datelor;
– Crearea si manipularea tabelelor;
– Utilizarea vederilor;
– Lucrul cu proceduri stocate;
– Gestiunea prelucrarii tranzactiilor;
– Utilizarea cursoarelor;
– Caracteristici avansate ale limbajului SQL;
– Administrarea si securitatea bazelor de date;
– MySQL;
– PostgreSQL;
– SQLite;
– Oracle Application Express;
– Aplicatii si proiect practic.

Informatii si inscrieri

Inscrierea la cursul de Administrator BAZE DE DATE se face prin completarea formularului de inscriere de la adresa: http://www.cursuri-web-design.ro/documente/cerere_inscriere_cursuri_informatica.doc. Dupa completare, acesta trebuie trimis prin fax la numarul 0372.250.333 sau prin e-mail la adresa [email protected], iar noi va vom contacta pentru confirmare.

Pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa contactati Departamentul Cursuri la telefoanele: 0371.347.951, 0735.183.925, prin e-mail la: [email protected], sau accesati site-ul www.cursuri-web-design.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here