De cate ori nu ai avut nevoie sa ajungi la destinatie, iar lipsa internetului ti-a cauzat probleme? Avand in vedere numarul mare de aplicatii GPS si sisteme de navigatie, punem pariu ca nu prea stii ce sa alegi, astfel incat sa platesti un pret corect si sa nu fie nevoie de diferite ajustari sau cumparari de soft, mult mai costisitoare.

 

Spre exemplu, daca ai o masina mai veche, de fabricatie germana, poti oricand opta pentru un sistem de navigatie BMW e46, pentru Skoda sau VW, care sa iti asigure drumuri line, catre orice destinatie ai alege.

 

Evident, cum si aplicatiile nu bat pasul pe loc, poate te intrebi de ce sa optezi pentru un sistem de navigatie, in detrimentul software-urilor gratuite? La aceste intrebari iti vom raspunde in cele ce urmeaza.

 

In primul rand, un sistem de navigatie trebuie sa iti furnizeze in timp real si cu acuratete date despre trafic si sa iti sugereze rute alternative atunci cand pe traseul obisnuit sunt accidente sau lucrari de constructii. Ceea ce, de altfel, si fac, mai ales daca optezi pentru un model modern.

 

In al doilea rand, un sistem de navigatie trebuie sa estimeze si timpul pe care il mai ai pana la destinatie si il poate actualiza instant in functie de situatiile neprevazute de pe traseu. Astfel, acestea au net mai multe avantaje decat o aplicatie GPS de pe smartphone si te vor ajuta sa ajungi rapid si in siguranta la orice destinatie.

 

Ia in calcul designul ergnomic, o dimensiune a ecranului confortabila pentru tine, pe care sa il controlezi usor. Un ecran cu o rezolutie cat mai mare ar trebui sa fie un factor decisiv al achizitiei.

 

Opteaza pentru sisteme de navigatie cu ecran tactil, mult mai sensibile si care iti vor permite miscari avansate cum ar fi rasfoirea, derularea si zoom-ul cu usurinta.

 

Nu uita sa alegi un model cu comenzi vocale, care sa te ajute sa iti schimbi destinatia fara a-ti lua ochii de la drum. Conexiunea Bluetooth iti va permite sa initiezi sau sa raspunzi la apelurile telefonice fara a te stresa sa iti cauti telefonul in geanta sau in buzunar.

 

Asistenta la schimbarea benzilor de circulatie, la fel de importanta. Daca ai nevoie sa creezi un traseu cu destinatii multiple, asigura-te ca dispozitivul de navigatie ales te va ajuta sa le prioritizezi pentru cel mai rapid si direct traseu.

 

Limitatorul de viteza, util cand nu sunt indicatoare cu viteza maxima permisa si te va alerta atunci cand depasesti viteza maxima permisa.

 

Alege  sisteme de navigatie GPScu o garantie de pana la 24 de luni. Asigura-te ca producatorul ofera update-uri in mod regulat pentru harti si alte date si ca ai o modalitate usoara de a contacta suportul in caz ca aveti vreo problema.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here