E NEVOIE DE PUTINA RELAXARE

Dupa agitatia acestor zile, un rastimp in care sa te ocupi de chestiunile sufletesti si de a fi alaturi de cele mai apropiate persoane este bine venit. Fii deschis sa vorbesti despre sentimentele tale si dispus sa treci cu vederea lucruri din trecut..

AJUTA-TI APROAPELE!

Cauta compania celor mai apropiati tie iar daca poti, ajuta-i pe cei in nevoie, negasind acum o alta satisfactie sufleteasca mai mare. Predispozitia de a visa frumos la realizarea planurilor tale, desi in mare parte strategic gandite, ar trebui sa fie totusi cumpatata.

FLER FINANCIAR!

Intuitia te ajuta azi sa dai lovituri financiare spectaculoase.Ai marea sansa de a-ti reechilibra bugetul, platind toate datoriile si punand si ceva deoparte.Lasa-te doar condus de instinct!

VA FACETI CU GREUTATE INTELES!

Cei cu care conlucrati azi par sa nu priceapa foarte bine ce asteptati de la ei si de aceea o munca de lamurire este absolut necesara! De-abia dupa ce le explicati in amanunt ce au de facut lucrurile incep sa mearga!

 

PUTINA MAGIE

Va hipnotizati interlocutorii cu fraze meticulos ticluite si-i faceti sa creada ca sunteti un fel de zeu pe domeniul in care activati! Vor avea o incredere oarba in tot ce le comunicati si va vor asculta orbeste!

OPTIMISM MOLIPSITOR!

Atitudinea ta tonica, optimista, increzatoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici si pesimisti. Tu faci un pas in fata si arati tuturor ca nimic nu e atat de greu incat sa nu poata fi rezolvat.Le insuflati celor din jur curaj!

INTREZARESTI LUMINITA DE LA CAPATUL TUNELULUI!

Dupa eforturi supraomenesti reusesti, in sfarsit sa te apropii de liman.Mai e foarte putin si tot ce ai visat poate deveni realitate.E momentul sa pui o sampanie la rece!

CU RABDAREA TRECI MAREA!

Relatia ta cu reprezentantii unor institutii importante se va dovedi a fi fructuoasa, in ciuda birocratiei suparatoare. Daca bati la usa unui birou oficial pentru a cere o solutionare la problemele tale, adu-ti aminte de cateva aspecte esentiale pentru a obtine mai usor ceea ce cauti: amabilitate, tact, rabdare!

IUBIRE NEIMPARTASITA!

Persoana iubita nu raspune cum v-ati fi dorit dovezilor dumneavoastra de afectiune si asta va intristeaza putin.Va mangaiati cu gandul ca poate nu stie ce asteptari aveti sau poate e prea timida!

VA E TEAMA DE SCHIMBARI

Sunteti foarte multumit de situatia dumneavoastra actuala si ati vrea ca nimic sa nu se schimbe! Poate gresiti! V-ati gandit ca pot fi si schimbari din bine in si mai bine? Cine nu risca nu castiga!

DECIZIE MAJORA!

In cursul diminetii, luati o decizie in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati programul. S-ar putea sa fiti contactat de cativa prieteni, cu care faceti pregatiri pentru o petrecere. Este o zi buna pentru rezolvarea problemelor financiare, dar va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.

VA BAZATI PE ECCHIPA!

Nu reusiti de unul singur sa rezolvati problemele si apelati la colectiv! Doar asa evolutia va fi pozitiva si veti obtine rezultatele scontate! La final, ar fi frumos daca ati recunoaste si meritele celorlalti!

ZODIE FAVORIZATA-BERBEC

SUCCES IN AFACERI!

Aveti succes intr-o calatorie in interes de afaceri. Este o zi buna pentru rezolvarea problemelor financiare, dar va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel. Puteti sa va bazati pe intuitie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here