AVBS Credit, companie din domeniul brokerajului bancar, anunţă vânzări în valoare de peste 15 milioane euro a creditelor bancare intermediate în primul trimestru al anului 2021, cu o creştere de 50%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Majorarea derivă cu precădere din orientarea românilor cu venituri medii şi mari în a demara proiecte importante precum achiziţii de imobile. De asemenea, un impact pozitiv în creşterea numărului de credite bancare accesate îl are şi extinderea rețelei de francize AVBS Credit, prin dezvoltarea numărului de parteneri, majoritatea provenind din sistemul bancar.

„Rezultatele financiare pozitive din prima parte a anului au la bază dorinţa românilor de a locui și munci în imobile mai spațioase. Volumul creditelor ipotecare din primul trimestru al anului 2021 este dublu față de aceeași perioadă a anului 2020. Românii au demonstrat că doresc și merită să locuiască în imobile potrivite lor. Creditul ipotecar este marele câştigător deoarece instituțiile financiare au condiții de eligibilitate variate, pliabile pe profilurile a numeroși clienți, oferă dobânzi avantajoase, sumele creditelor pot fi oricât de mari, iar clienții sunt liberi să închirieze sau să vândă imobilele oricând doresc. Nu putem spune aceleași lucruri și despre creditul Noua Casă. Pentru a fi eligibili, clienții trebuie să îndeplinească anumite condiții, sumele creditelor sunt limitate și condiționate de anumite criterii, iar clienții nu pot vinde sau închiria locuințele prin Noua Casă mai devreme de 5 ani. Așadar, creditul ipotecar este echivalent cu libertatea și relaxarea. Creşterea înregistrată certifică eforturile depuse de către brokerii de credite în a consolida reputația AVBS Credit şi în a mări performanţa financiară a echipei, prin îndeplinirea obiectivelor noastre de a ne menține poziția de top pe piață în domeniul brokerajului bancar”, declară Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

În ceea ce priveşte creditele intermediate de către brokerii AVBS Credit, în primul trimestru al anului, cele mai accesate au fost: 75,5% creditele ipotecare, 12% creditele Noua Casă, 10,5% creditele de nevoi personale și 2% celelalte tipuri de credite. Creditele ipotecare au înregistrat o creștere de 100% în ianuarie-martie 2021 față de aceeași perioadă a anului trecut, așadar, volumul creditelor ipotecare s-a dublat. Cel mai mare credit a fost acordat în valoare de 262.000 euro şi a fost destinat pentru achiziţia unei locuințe în București.

Planurile de viitor: 100 de francize AVBS Credit şi o valoare de 100 milioane euro de credite bancare intermediate până la sfârșitul anului 2021.

2021 este anul expansiunii francizei AVBS Credit, iar reprezentanţii companiei de brokeraj bancar îşi propun ca pe parcursul anului să investească în reţeaua de parteneri şi să ajungă la dublarea numărului de brokeri francizaţi, de la 50 în prezent la 100 de francize în 2021. Pe tot parcursul anului, AVBS Credit estimează că brokerii parteneri vor intermedia credite bancare în valoare de 100 milioane euro, iar 80% dintre românii care vor alege produse de creditare prin intermediul unui broker de credite, vor prefera creditele ipotecare.

Compania urmăreşte să îşi consolideze poziţia în piaţa de brokeraj bancar şi mizează pe apetenţa românilor de a-şi cumpăra imobile spațioase sau de a-şi renova și îmbunătăți locuinţele, accesând credite ipotecare prin intermediul brokerilor de credite AVBS Credit.

AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite). Detalii despre obținerea unei francize AVBS Credit: Detalii Obținere Franciză – AVBS Credit  şi https://www.facebook.com/avbs.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here