București, 12 august 2019: Radu Grațian Gheţea, unul dintre cei mai cunoscuţi și apreciați bancheri români, se va alătura Libra Internet Bank, în următoarea perioadă, ca membru al Consiliului de Administrație al băncii.

 

Cu o carieră de peste 40 de ani în sistemul bancar, de-a lungul căreia a obținut performanțe remarcabile, în calitate de lider al unor instituții financiare importante din România, Radu Ghețea va aduce o certă valoare activității băncii.

 

“Consider că experiența mea, acumulată în diverse instituții din mediul financiar-bancar, împreună cu spiritul antreprenorial de succes al Libra Internet Bank pot contribui determinant la evoluția rapidă și sigură a băncii, atât în zonele tradiționale unde s-a specializat, cât și în alte arii care urmează a fi explorate în perioada următoare”, a declarat Radu Ghețea.

 

“Suntem bucuroși să îi urăm bun venit lui Radu Ghețea, nume de referință pentru mediul bancar românesc. Libra a ajuns la o dimensiune și un stadiu de dezvoltare la care expertiza incontestabilă a domnului Ghețea ne va ajuta în mod convingător, în perioada care urmează”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

 

Doctor în științe economice, Radu Ghețea este Președinte de onoare al Asociației Române a Băncilor și membru de onoare al Institutului Bancar Român, fiind deținătorul a numeroase premii și distincții interne și internaționale.

 

 

 

Libra Internet Bank este una dintre cele mai dinamice bănci din România, cu o rețea de 53 de sucursale deschise în toată țara. Cu o dezvoltare organică de-a lungul timpului, banca abordează cu succes mai multe linii de business, precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ului și segmentul IMM-urilor. Libra este una dintre băncile inovatoare și atente la tot ce înseamnă tehnologie modernă. Ca membră a grupului american de investiții New Century Holdings (din 2003), Libra Internet Bank a reușit să câștige încrederea partenerilor și să ofere cea mai bună experiență bancară clienților săi.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here