Designul interior reprezinta un adevarat  teren fertil, care aduce permanent, gratie inspiratiei si creativitatii specialistilor in domeniu noutate si inovatie in ceea ce priveste decorarea si transformarea oricarui spatiu banal intr-unul spectaculos si atractiv.

Si oricat de inclinati am fi catre tot ce este modern si revolutionar in privinta infrumusetarii spatiilor in care traim, intotdeauna vor ramane cateva elemente care, indiferent de trecerea timpului si a succedarii curentelor si trendurilor in materie, isi vor pastra intact farmecul, dar si utilitatea. Este si cazul ceasurilor de perete, de care cei mai multi dintre noi nici nu concepem sa ne lipsim.

Fie ca este vorba despre piese montate in bucatarie, in dormitor, pe hol sau in sufragerie, vezi ceasuri de perete de la Nago, acestea au darul de a crea un spatiu familiar si cald.  Si este imposibil sa nu ne atasam si sa nu asociem „muzica”  tic-tac-ului de la ceasul de perete cu o particica din ceea ce inseamna atmosfera de acasa.

Chiar daca masurarea timpului nu mai este acum o problema, avand posibilitatea de a sti in orice moment cat este ora, aproape indiferent de locul in care ne aflam, intotdeauna ceasul clasic, de mana, de perete sau de masa, va fi o varianta preferata de multi, gratie si laturii sale decorative. Asa ca, alaturi de gadgeturile de tot felul, care par gata sa le detroneze, nu vom renunta sa purtam ceasuri de mana, clasice sau cu functii smart greu de conceput in urma cu ceva ani, vom continua sa ne decoram incaperile cu ceasuri de perete, vom aseza pe noptiera din dormitor sau pe un raft al bibliotecii din living ceasuri de masa, contand pe farmecul lor special si poate pentru amintirile dragi din casa bunicilor, in care micul mecanism cu sunet ritmic insotea intr-un mod special trecerea timpului.

Tot diversele modele de ceasuri ne pot salva in acele momente in care isi spune cuvantul lipsa de inspiratie si ne pregatim pentru a oferi cadouri celor dragi la ceasuri aniversare. Alegerea unui ceas de mana sau a unuia de perete ar putea fi o idee salvatoare pentru un cadou special, semnificatia timpului fiind in orice situatie una puternica, datatoare de trainicie, potrivita atat in cazul sarbatoririi celor mai apropiate persoane, precum si la aniversarile mai formaliste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here