ViewSonic Europe Ltd., unul dintre liderii globali pe piața soluțiilor de afișare, anunță lansarea unui plugin myViewBoard pentru Intel Unite® solution. Dedicat aplicațiilor specifice birourilor și sălilor de clasă, plugin-ul permite utilizatorilor de Intel Unite Solutions să profite de avantajele instrumentelor de whiteboard, îmbunătățindu-și astfel prezentările.

Încă de la lansare ecosistemul myViewBoard a pus pe primul plan nevoile utilizatorilor în materie de accesibilitate, ușurința în utilizare și eficiență. Suntem încântați să anunțăm începul colaborării cu Intel pentru dezvoltarea plugin-ului, acest plan consolidând angajamentul nostru în crearea de soluții inovatoare. Fie că discutăm de săli de birou, fie de săli de clasă, myViewBoard a fost conceptut să lucreze în tandem cu soluții de ultimă generație, precum Intel Unite”, a declarat Craig Scott, CTO al ViewSonic și Președinte al ViewSonic EME/ANZ.

“Platforma Intel Unite® este deschisă și scalabilă și permite utilizatorilor să adauge instrumentele lor preferate de lucru cu mai multă productivitate. Noile whiteboard-uri ViewSonic, ce dețin capabilitățile myViewBoard, oferă instrumente de colaborare avansate și reprezintă un plus important în cadrul ecosistemului Unite”, a declarat Jason Goecke, Intel Vice President și General Manager al Intel Unite.

Soluția Intel Unite este rapidă, simplă și eficientă din punct de vedere al costurilor și permite atingerea unui nivel ridicat de performanță. Astfel, indiferent de locația din care este folosită, on-site sau de la distanță, aceasta funcționează cu cele mai noi tehnologii și oferă o partajare controlată a conținutului. myViewBoard este o platformă colaborativă care oferă utilizatorilor accesul rapid la instrumentele de productivitate preferate.

Plugin-ul este disponibil pentru descarcare la adresele: Intel și ViewSonic.

 

Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitați ViewSonic.com și urmăriți paginile dedicate de Facebook, Instagram, Linkedin și YouTube.

 

Despre ViewSonic

Fondată în anul 1987 în California, ViewSonic este o importantă companie producătoare de echipamente și soluții de afișare, lider în dezvoltarea de tehnologii vizuale. Datorită spiritului inovator și viziunii sale, ViewSonic contribuie la interconectarea mondială cu ajutorul unui portofoliu de soluții de afișare profesionale, care îmbunătățesc semnificativ modul în care utilizatorii lucrează, colaborează, comunică și se conectează. Gama de produse include monitoare LED, ecrane comerciale interactive, ecrane tactile, videoproiectoare, dispozitive client cu dimensiuni reduse și ecrane inteligente.

# # #

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here