• Situat într-o zonă centrală și exclusivistă a orașului Lisabona, lângă Saldanha, República 5 este un proiect de primă clasă cu utilizare mixtă, cu 12 etaje dedicate birourilor și un spațiu rezidențial unic, cu 20 de apartamente.
  • Proiectul a fost dezvoltat în acord cu cele mai bune practici ESG, urmând să fie finalizat în primul trimestru din 2024.

 

Signal Capital, o companie privată de investiții și gestionare a activelor care operează cu precădere pe piața europeană, și Sierra, un jucător imobiliar internațional multinațional cu o abordare integrată, au anunțat dezvoltarea unui nou și inovator proiect cu utilizare mixtă în Lisabona, República 5. Situat pe una dintre arterele principale ale orașului, proiectul are o suprafață de aproximativ 30.000m2, având o componentă rezidențială, o zonă dedicată birourilor și spații comerciale.

 

Colman McCarthy, Partner Real Estate, Signal Capital, a declarat: „Dezvoltarea República 5 nu este doar o oportunitate excelentă de investiții, dar și readuce la viață un proiect aflat în așteptare de zeci de ani într-una dintre cele mai emblematice zone din Lisabona. Obiectivul este acela de a dezvolta un proiect mixt premium care să răspundă la nivel global conceptului de “oraș de 15 minute”. Am construit o relație excelentă cu Sierra și Reify în acest proiect, iar experiența și abilitățile lor au fost foarte valoroase. Suntem foarte încântați să vedem rezultatul final al acestui proiect care va fi cu siguranță un punct de referință în Saldanha.”

 

Alexandre Fernandes, Executive Director Development Management în cadrul Sonae Sierra a adăugat: „Suntem încântați să colaborăm cu Signal Capital, partener recunoscut cu experiență în proiecte imobiliare, pentru a dezvolta un concept unic în ceea ce privește calitatea, suprafața și sustenabilitatea. Împreună cu Reify, suntem pe deplin angajați să oferim cunoștințele și expertiza noastră locală, făcând din acest proiect o investiție de succes, creând plus valoare pentru comunitatea locală și orașul Lisabona.”  

 

Situat într-unul dintre cele mai prestigioase cartiere din Lisabona, în vecinătatea Saldanha, noul proiect va aloca cea mai mare parte din suprafață, 11.600 m2, spațiilor de birouri cu un grad înalt de flexibilitate, poziționate pe 12 etaje, concepute pentru a satisface diferite tipuri de nevoi, având, de asemenea, aproximativ 250 de locuri de parcare. Zona rezidențială ocupă aproximativ 2.400 m2 din spațiul total, cuprinzând 20 de apartamente cu acces din Rua de Picoas.

 

Conceput pentru a atinge standarde înalte de sustenabilitate și pentru a garanta performanțe excelente de mediu și energie, în conformitate cu cele mai bune practici ESG, design-ul proiectului este centrat pe nevoile oamenilor, contribuind pozitiv la bunăstarea fizică și emoțională a tuturor celor care trăiesc și lucrează acolo.

 

Liniile contemporane ale proiectului arhitectural conceput de Saraiva + Associados creează un mediu liniștit și relaxant și reprezintă un concept premium pentru República 5, care răspunde celor mai noi tendințe urbane. Proiectul a fost atribuit Reify, compania fiind responsabilă de managementul și coordonarea proiectului, gestionarea activității și licențiere. Finalizarea proiectului este programată pentru primul trimestru al anului 2024, închirierea de birouri este condusă de JLL și CBRE, iar componenta rezidențială de JLL și Castelhana.

 

Pentru mai multe informații despre Republica 5, vizitați: www.republica5.pt

 

 

Despre SIGNAL CAPITAL

 

Signal este o companie de investiții private și de administrare a activelor cu sediul la Londra, care se concentrează pe investiții europene. Signal a fost înființată în 2015 de către o echipă de management cu o experiență vastă, care reunește un set unic de competențe în ceea ce privește complexitatea și structura activelor. Signal are în prezent active în administrare în valoare de 2,1 miliarde de euro, investind în tranzacții imobiliare în Europa și având un istoric excelent în domeniul ospitalității în Iberia.

 

Despre Sonae Sierra

 

Sonae Sierra este un jucător global în industria de real estate, cu o abordare integrată, care pune accent pe transformarea urbană și inovație. Dezvoltând proiecte în peste 35 de țări, compania administrează în prezent active în valoare de peste 8 miliarde de euro. Strategia de sustenabilitate a Sierra a fost întotdeauna un factor de diferențiere pentru companie și este unul dintre principalii piloni ai poziționării acesteia în toate domeniile de activitate.

 

Sierra și-a construit o reputație solidă ca expert în soluții de ultimă generație pentru afaceri imobiliare, care aduc plus-valoare societății. Având în focus realizarea unor parteneriate pe termen lung cu investitori de prim rang, oferta companiei include crearea de vehicule de investiții personalizate, dezvoltarea și modernizarea de spații urbane sustenabile cu destinație mixtă (rezidențiale, birouri, retail, spații de petrecere a timpului liber), o platformă completă și integrată de servicii imobiliare și gestionarea unui portofoliu de active adaptate la provocările viitorului.

 

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul companiei: www.sonaesierra.com.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here