Compania imobiliară cu cea mai mare crestere din Zona de Sud, Habitat Group Estate, va fi prezentă la ediția de primăvară a Târgului Imobiliar Național (TNI), care va avea loc la Palatul Parlamentului, în perioada 24-26 Mai, oferindu-vă oportunitatea de a descoperi cele mai atractive proiecte imobiliare din Zona de Nord a Capitalei, sectoarele 3 si 4, din Popești Leordeni si Comuna Berceni.

Vizitând standurile noastre, veți avea oportunitatea de a explora și de a rezerva apartamente în cele mai exclusive ansambluri rezidențiale din aceste zone și garantat veți găsi cele mai bune prețuri și opțiuni imobiliare.

În plus, vrem să vă aducem la cunoștință că, în timpul târgului, dezvoltatorii reprezentați de Habitat Group Estate vor oferi diverse bonusuri și discounturi pentru cei care își rezervă un apartament. De asemenea, în unele ansambluri, vizitatorii vor putea opta pentru achiziționarea în Rate Direct de la Dezvoltator.

Habitat Group Estate va fi locul unde veți descoperi multe alte surprize și oferte exclusive, disponibile doar pentru vizitatorii noștri. Veniți și alăturați-vă nouă la TNI pentru a vă bucura de cele mai bune oportunități imobiliare și pentru a face pasul către achiziționarea unui cămin de vis în cele mai căutate zone din București.

Beneficiind de unul dintre cele mai mari spații expoziționale din cadrul Târgului Imobiliar Național, standurile Habitat Group Estate vă așteaptă cu cele mai atractive oferte imobiliare. Indiferent dacă vă căutați o garsonieră, un apartament sau o vilă, sunteți invitați să explorați varietatea de opțiuni imobiliare pe care le oferim.

În premieră Habitat Group Estate va fi prezentă la Târgul Imobiliar Național  – TNI cu loturi de teren situate în Comuna Berceni cu prețuri de la 16.575 Euro, branșate la utilități și cu posibilitatea achiziționării în rate.

În cadrul standurilor noastre, veți găsi proprietăți în principalele zone din București:

  • Sectorul 3: Titan, Pallady, Mihai Bravu
  • Sectorul 4: Berceni, Metalurgiei, Brâncoveanu, Olteniței
  • Zona de Nord: Pipera – Tunari
  • Popești Leordeni
  • Comuna Berceni

 

Vă invităm să ne căutați la standurile Habitat Group Estate pentru a explora și a rezerva locuința visurilor dumneavoastră într-una dintre cele mai căutate zone din București.

Echipa noastră va fi pregătită să vă ofere consultanță și să vă ghideze în procesul de achiziție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here