Sursa foto: https://pixabay.com/photos/facade-insulation-the-fa%C3%A7ade-of-the-978999/

Construirea unei case sau renovarea acesteia presupune o lucrare complexă, la care oamenii trebuie să fie foarte atenți. De exemplu, este important că toți consumatorii să știe cât de importante sunt sistemele de izolații cu spumă poliuretanică de la Izoterm System, dar și care sunt avantajele de care se pot bucura pe termen lung. Este vorba despre beneficii care pot influența inclusiv consumul de gaz pe timp de iarnă.

Ce este spuma poliuretanică?

Pentru început, consumatorii trebuie să aibă în vedere faptul că spuma poliuretanică este un produs extrem de popular în prezent, care îi ajută să își izoleze locuințele proprii foarte ușor. Spuma se prezintă sub forma unui spray, fiind simplu de aplicat, dar și flexibilă când vine vorba despre locurile în care poate fi aplicată. Pe termen lung, acest tip de produs poate influența în mod direct scăderea costurilor de întreținere aferente unei case, asigurând oamenilor confortul termic dorit.

Izolează perfect

Printre beneficiile de care se bucură cei care se orientează spre produsele de la Izoterm System se numără faptul că spuma poliuretanică are capacitatea de a izola perfect inclusiv spațiile foarte mici, în care nu s-ar fi putut ajunge cu alte tipuri de izolații, așa cum este vata minerală, de exemplu.

Citește și: Izolarea termica are o eficienta mai mare pe termen lung în cazul folosirii spumei poliuretanice cu celula inchisa

Protejează împotriva mucegaiului și a igrasiei

Din cauza umezelii, pe termen lung imobilele pot fi afectate de mucegai și igrasie. Acestea conduc la apariția unui miros greu de suportat în casă, dar și la deteriorarea rapidă a pereților. Pentru a preveni astfel de probleme, oamenii își pot izola locuințele cu spumă poliuretanică: se pot ocupa singuri de aceasta lucrare, întrucât produsul este ușor de aplicat pe toate tipurile de suprafețe.

Căldura se păstrează mai mult în interiorul casei

Printre avantajele utilizării spumei poliuretanice se numără și faptul că aceasta ajută la păstrarea căldurii în interiorul casei pentru o perioadă îndelungată. În acest fel, consumatorii vor avea iarna facturi mai mici la gaz, mai ales dacă au centrale termice. În același timp, ei pot folosi termostate de calitate, astfel încât să își seteze singuri temperatura potrivită.

Rezistență pe termen lung

Spuma poliuretanică a fost concepută astfel încât să reziste foarte bine pe termen lung, indiferent de temperaturi, dar și de factorii externi. De exemplu, izolațiile sunt la fel de eficiente și după 5 – 7 ani de la aplicare, cu mențiunea că trebuie realizate corect de la început.

O gama largă de produse

Nu în ultimul rand, românii care vor să-și izoleze imobilele personale trebuie să știe și faptul că au la dispoziție mai multe tipuri de spume poliuretanice, în funcție de modul în care sunt acestea concepute. Pentru a ști care este varianta potrivită pentru ei, consumatorii trebuie neapărat să citească descrierea fiecărui produs în parte.

Toată lumea își poate comanda spumă poliuretanică de pe Izoterm System, urmând ca produsele să ajungă la destinație în cel mai scurt timp. Este dovedit faptul că imobilele bine izolate sunt întotdeauna mai eficiente din punct de vedere termic, așa că oamenii trebuie neapărat să apeleze la această soluție!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here