Pregatirile pentru nunta includ o multime de lucruri, de la gasirea unui restaurant si alegerea invitatiilor pana la pregatirea unui meniu alaturi de bucatari priceputi si alegerea unei formatii pentru a asigura o atmosfera cat mai placuta in seara cea mare. Poate cea mai dificila misiune a mirilor este alegerea verighetelor. Simboluri ale dragostei si ale uniunii dintre cei doi soti, verighetele vor fi elementele centrale ale ceremoniei religioase de la biserica asa ca vor trebui alese cu mare grija pentru ca se vor purta pe degete practic toata viata, sau cel putin pana la divort…

 

Alegerea verighetelor trebuie facuta impreuna, respectandu-se mai multi pasi.

 

In primul rand cand vreti sa cumparati verighete este bine sa stabiliti un buget, sa va incadrati in el si aveti si ceva bani in plus, daca veti gasi ceva care e foarte frumos si merita si e ceva mai scump.

 

In al doilea rand daca ati gasit magazinul de unde sa cumparati verighete si aveti si bugetul pregatit trebuie sa va hotarati asupra materialului din care vor fi fabricate verighetele. Aici cel mai bun material ramane aurul cu o cromatica diversa, alb, galben, roz, usor de personalizat si de decorat cu diamante si cu inscriptii unice, alese de parteneri.

 

In al treilea rand trebuie sa fiti foarte atenti la dimensiunile unei verighete. Nu trebuie sa le luati prea stramte, verigheta trebuie sa fie facuta la comanda pentru a respecta dimensiunile degetelor, latimea ei nu trebuie sa fie prea mare mai ales daca aveti de gand sa purtati verigheta pe acelasi deget cu inelul de logodna.

 

In al patrulea rand cand alegeti verighetele incercati sa ganditi in perspectiva, sa alegeti modele care vor fi la moda si vor fi apreciate chiar si peste cativa ani. Verighetele ar fi bine sa fie adaptate stilului de viata, sa aiba mesaje personalizate originale si un design unicat.

 

Zehava va poate ajuta sa aveti verighetele potrivite, facute la comanda, manual, infrumusetate cu motive traditionale si diamante naturale de calitate. Aurul de 14k sau 18k si garantia pe viata, curatare, polisare si inlocuire pietre, eleganta finisajelor si a designului, dar si materialele de calitate superioara, toate recomanda Zehava si va dau suficiente motive sa comandati verighetele de la ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here