Studioul de dans Fred Astaire Dance Studio Bucharest se alătură cauzei nobile a Fundației Renașterea prin participarea la și susținerea cursei caritabileRace for the Cure, ajunsă la cea de a 9-a ediție. Race for the Cure va avea loc pe data de 11 iunie pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București.

„Race for the Cure” este un eveniment caritabil prestigios, dedicat luptei împotriva cancerului de sân și de col uterin și susținerii persoanelor afectate de această boală. Fundația Renașterea este un ONG renumit în domeniul sănătății, care își propune să sprijine cercetarea, prevenția, diagnosticarea precoce și tratarea eficientă a cancerului de sân și de col uterin, precum și să ofere suport pacienților și familiilor acestora.

Prin participarea la „Race for the Cure”, Fred Astaire Dance Studio Bucharest își afirmă angajamentul în promovarea sănătății și sprijinirea cauzelor sociale importante. Echipa noastră va alerga cu entuziasm pe durata cursei, dedicând fiecare pas sprijinului pacientelor afectate de cancerul la sân și de col uterin și contribuind la creșterea gradului de conștientizare în rândul publicului larg. De asemenea, oferim premii pentru tombola organizată la cursă și grupuri gratuite de dans pentru învingătoarele în lupta cu cancerul.

Ne dorim ca acest gest de solidaritate să inspire comunitatea noastră și să încurajeze oamenii să se implice activ în sprijinirea luptei împotriva cancerului de sân și de col uterin și în promovarea sănătatății. Invităm toți iubitorii de dans să ne fie alături la evenimentul „Race for the Cure” pe 11 iunie. Prin contribuția fiecăruia, putem face o diferență semnificativă în viețile persoanelor afectate de cancerul de sân și de col uterin și să aducem speranță și susținere în comunitatea noastră, a declarat Adriana Cazacu, proprietarul francizei Fred Astaire Dance Studios în România.

Ediția din acest an, pe lângă prezența la cursa fizică din București, oferă posibilitatea locuitorilor din alte orașe din țară sau din diaspora să susțină și să doneze pentru femeile din România pentru prevenția și combaterea cancerului de sân și de col uterin, prin intermediul platformei europene www.raceforthecure.eu/ro. Înscrierile și donațiile pentru România se pot face și pe siteul www.fundatiarenasterea.ro.

 

Despre Fred Astaire Dance Studio Bucharest:

Fred Astaire Dance Studios® Bucharest este cel mai nou studio de dans din capitală, deschis în primăvara acestui an. Studioul oferă studenților săi o varietate de stiluri de dans, de la vals la cha cha, și de la tango argentinian la salsa, toate transmise printr-o metodă unică de predare, metoda Fred Astaire, care este rezultatul a zeci de ani de muncă și inovație.

Despre Fundația Renașterea

Fundația Renașterea este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 2001, care a primit statut de Organizație de Utilitate Publică în anul 2007. Misiunea Fundației Renașterea este aceea de a promova importanța prevenției și depistării precoce a cancerului de sân și de col uterin, de a oferi investigații medicale gratuite și consiliere pacienților oncologici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here