O VESTE PROASTA

Primesti o veste care te pune pe ganduri si nu-ti poti varsa nervii pe cel care-ti aduce stirea pentru ca el nu este altcceva decat un umil purtator de cuvant.Daca insa vei stii sa-ti pastrezi cumpatul si sa actionezi cu calm, poti transforma vestea proasta intr-una buna.

NU-TI FORTA NOROCUL!

Esti teribil de tulburat de usurinta cu care cineva din cercul de prieteni poate rezolva probleme ce pentru tine par de nesolutionat.Da-te mai aproape si eventual ia notite, dar nu incerca inca sa-l imiti pana nu dobandesti abilitatea necesara.

IN DOI E MAI USOR

Primesti o sarcina noua la slujba, sau la scoala si la inceput vei fi tentat sa rezolvi totul  de unul singur. Cineva se ofera sa va ajute si va trebui sa luati o decizie.E simplu.Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergeţi împreună.

POTI FI VULNERABIL!

Cei care-ti vor raul astazi nu vor actiona fatis ci prin invaluire si cand nici nu te astepti. Dacă un bărbat te ameninţă că-ţi va face rău când dormi, poţi să mergi liniştit la culcare. Dar dacă o femeie te va ameninţa, mai bine stai treaz.Atentie la cei fara caracter! Mare atentie!

CU UN ZAMBET, TOTUL E MAI USOR!

Daca reusesti sa treci cu voiosie peste momentele ceva mai dificile ale zilei de azi, totul e ca si rezolvat.Daca tu esti senin si cerul va fi senin deasupra ta.Incearca sa nu te enervezi, chiar daca ai avea motive si ai sa vezi ce usor se repara ceea ce parea ireparabil.

LOVITURI PERFIDE

Dacă vezi o capră în vizuina lupului, teme-te de ea.Daca iti vezi azi dusmanul palavragind cu seful tau sau cu cineva de care depinzi, lucrurile au luat-o razna.E nevoie sa pui piciorul in prag si sa tai in carne vie.Daca nu actionezi tu, va actiona dusmanul.

SUNTETI NERVOS

Subaltenii vor tremura astazi de frica pentru ca, realmente, sunteti cu capsa pusa.Tunati si fulgerati pretinzand sa fiti ascultat orbeste.Firesc, lucrurile vor incepe sa mearga si va felicitati pentru asta. In fond,e mai suportabil să fii duşmănit decât dispreţuit.

CUPIDON DA TARCOALE

Desi pare greu de crezut, azi ai toate sansele sa te indragostesti pana peste urechi de o persoana care ieri ti se parea nesemnificativa. Dragostea, asemeni ploii, nu alege iarba pe care cade.Si tu vei fi mirat sa vezi ce calitati are, calitati pe care, pana mai ieri, nici nu le-ai banuit.

CINEVA TE AJUTA!

Tocmai cand credeai ca nu mai ai nici-o scapare apare cineva care te scoate din impas.Abia azi iti vei da seama ca iti este cu adevarat prieten, cu atat mai mult cu cat iti sare in ajutor fara sa trebuiasca sa te rogi de el.Asa e mereu.Cel ce vrea să te ajute, vine fără să-l chemi.

EXPERIENTA ISI SPUNE CUVANTUL

Ai deja prea multa experienta ca sa cazi in capcana pe care ti-o intind azi, cu abilitate, ce-I drept, persoane carora le-ai acordat increderea ta.Iti revii rapid si ii pui la punct de le merg fulgii.Astazi sunteti intelept si autoritar!

E BINE SA ACTIONEZI LA TIMP

Toate la timpul lor. Dacă vara te plimbi o zi, iarna flămânzeşti zece.In acest moment ai o perfecta viziune asupra ealitatii si stii exact ce, cum si cand trebuie actionat.Asta iti da o aura de lider la locul de munca si te face sa cresti in ochii conducerii.

NU-TI FORTA NOROCUL!

Azi esti tentat sa te inhami la sarcini pe care evident nu le poti duce la bun sfarsit, dar ai un elan care te impinge inainte.Nu e bine deloc.Când Dumnezeu vrea să distrugă o furnică, îi dă aripi.Mai bine incearca se rezolvi ceea ce sigur poti decat sa incerci sa vanezi ursi care nu exista.

ZODIE FAVORIZATA-VARSATOR

O SANSA NESPERATA

Sansa face ca azi sa rezolve o problema care-l framanta de foarte multa vreme si asta ii umple inima de bucurie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here