FARA REPROSURI

Primiţi bani. În programul dvs. pentru timpul liber vor interveni unele schimbări majore, la care ar fi bine să încercaţi să vă adaptaţi. Nu faceţi reproşuri persoanei iubite.In mod sigur, nu le merita!

VA REFACETI FINANTELE!

Sunteţi cuprins de optimism şi aveţi mare încredere în ceea ce vă aşteaptă. Financiar este o zi foarte bună. Nu este exclus să găsiţi o sursă nouă de venituri care sa va permita extravagantele la care visati!

O IRONIE VA INDISPUNE!

O glumă răutăcioasă vă poate întrista. De aceea, despre  viaţa personală e bine să vorbiţi doar cu oamenii apropiaţi. Colegii vă vor răsplăti pentru ajutorul pe care l-aţi oferit.

PLIN DE INDRAZNEALA!

Astăzi vi se admiră cutezanţa şi ideile îndrăzneţe. Cele mai importante probleme vă obligă să vă exprimaţi public punctul de vedere. Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus şi să nu aveţi chef de vorbă.

RISCATI PIERDERI IMPORTANTE!

Amânaţi afacerile programate pentru azi, pentru că s-ar putea să nu vă reuşească. Există riscul să pierdeţi o sumă importantă. Sunteţi nemulţumit din cauza banilor.

O ZI DE ASTEPTARE!

Nu vă asumaţi nici un risc, oricât ar fi ele de mic, nu vă asumaţi nici o nouă responsabilitate, oricât v-ar părea că ar fi la îndemână, doar odihniţi-vă bine, că şi mâine e o zi.Avand din nou încredere în promisiunile celor pentru care lucraţi şi foarte curând veţi fi dezamăgit.

ABUZ DE INCREDERE!!!

Încrederea pe care dvs. o aveţi în anturajul simpatic vă va face extrem de vulnerabil, conducându-vă spre statutul de victimă, nevoită să plătească solitar greşelile celorlalţi.Chibzuiti bine ce drum alegeti!

IN BRATELE PERSOANEI IUBITE!

Bune şi variate oferte făcute de multe persoane pe care le simpatizaţi, de a vă distra în această zi, dar se pare că vreţi mult mai mult şi  rămâneţi alături doar de persoana iubită.

V-ATI SATURAT SA MUNCITI PENTRU ALTII!

Sunteţi plin de dinamism, dar nu veţi dovedi prea mult entuziasm în cele ce veţi face astăzi, pentru vă va fi vorba de noi sarcini trasate de alţii într-o zi în care vă doreaţi independenţă.

RANDAMENT DE ZILE MARI!

Aveţi multă energie, încredere în forţele proprii şi bună dispoziţie. Rezolvaţi eficient orice problemă cotidiană. Aveţi multe de făcut prin casă, dar familia vă acordă tot sprijinul. Îmbinaţi bine problemele de serviciu cu treburile gospodăreşti, dând randament maxim.

SCHIMBARI DE DIRECTIE!

Dacă în dimineaţa aceasta aţi venit pregătit sufleteşte pentru rutina ştiută, veţi avea parte de o mare surpriză, şi veţi fi pus să faceţi mai multe lucruri cu care dvs. nu sunteţi obişnuit.

RELAXARE

Sunteţi prea puţin dispus să mai faceţi mişcare şi astăzi, forma fizică fiindu-vă ultima dintre calităţi, drept pentru care această zi dvs. o veţi petrece… nefăcând nimic.

ZODIE FAVORIZATA-PESTI

PLOUA CU BANI!

Realizările pe plan profesional nu se vor lăsa mult aşteptate, aducându-vă câştiguri materiale. Însă relaţia cu şefii dvs. nu e prea bună şi trebuie să acceptaţi un compromis. Vă aflaţi într-o dispoziţie foarte bună şi vă sfătuim să profitaţi de aceste momente. Entuziasmul pe care îl aveţi se datorează în mare măsură situaţiei financiare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here