O reusita a economiei romanestiva face din Sebes un punct important pe harta producatorilor de automobile! Sre inaugureaza oficial linia de producere a cutiilor de viteza 8G Double Clutch Transmissionn! Iata invitatia primita la redactie:

Star Transmission & Star Assembly au placerea de a va invita la ceremonia oficiala de inaugurare a productiei cutiilor de viteza 8G Double Clutch Transmission din cadrul companiei Star Assembly din municipiul Sebes, judetul Alba, care va avea loc in data de 07.02.2019.

Ceremonia va marca inceputul unei noi etape a investitiei derulate de concernul Daimler in Romania, pentru extinderea productiei de cutii de viteze automate de ultima generatie destinate automobilelor Mercedes-Benz.

In acest sens, atasat puteti gasi invitatia oficiala la eveniment cu toate detaliile necesare, alaturi de acreditarea de presa.

Va rugam sa ne transmiteti confirmarea si acreditarea pana cel tarziu la data de 25 ianuarie.

Pentru a veni in intampinarea dvs., va punem la dispozitie transport pe ruta Bucuresti – Sebes si retur. Vom reveni cu mai multe informatii dupa confirmarea prezentei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here