Din ce in ce mai multi oameni se lupta cu neincrederea in familie, din ce in ce mai multe persoane suspecteaza membrii familiei, unii angajati temporari de comportamentul carora depinde chiar viata unui membru al familiei, dar si unii prieteni care intra in casa in mod constant.

 

De asemenea, din ce in ce mai multi angajatori se lupta cu neincrederea in angajatii lor, in felul in care acestia isi indeplinesc sarcinile, isi desfasoara activitatea sau se comporta cu clientii sau chiar cu ceilalti angajati. In aceste cazuri, se recomanda instalarea unui dispozitiv tip microfon spion in mod strategic, acolo unde este necesar sa auda discutiile si sa se convinga de adevarul din spatele unor acuzatii.

 

 

Principalele motive pentru a investi intr-un microfon spion

In primul rand, microfoanele spion sunt foarte ieftine, mult mai ieftine decat un sistem de supraveghere video de interior sau de exterior si sunt la fel de eficiente. In timp ce camerele de supraveghere pot inregistra si imagini, insa sunt mult mai usor de observat, microfoanele tip spion sunt aproape imposibil de observat, fiind usor de ascuns in diverse obiecte obisnuite, de uz zilnic.

 

Chiar daca microfonul spion nu furnizeaza detalii legate de fizionomia celui care vorbeste, inregistrarea conversatiei este, de multe ori, suficienta pentru ca utilizatorii sa se lamureasca intr-o anumita privinta, de cele mai multe ori protagonistii discutiei fiind cunoscuti.

 

Microfonul spion nu necesita cunostinte de specialitate pentru a fi instalat si nici nu trebuie intretinut in mod special, investitia fiind numai aceea de la inceput, pretul platit in magazin. Pentru cei care nu au incredere in persoanele cu care interactioneaza si au suficiente motive sa ii banuiasca pe membrii familiei sau pe angajati de anumite nereguli, atat din punct de vedere legal, cat si moral, microfoanele tip spion reprezinta alegerea ideala!

 

 

Care sunt principalele lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand investesti in microfoane spion?

Inainte de a face o asemenea investitie, viitorii utilizatori trebuie sa tina cont de faptul ca vor avea posibilitatea sa asculte o conversatie in timp real, dar si dupa incheierea acesteia, vor putea sa inregistreze convorbiri importante, care pot fi folosite ca probe in instanta si nu numai.

 

Exista pe piata microfoane pentru interceptare localizata, care permit utilizatorilor sa asculte in mod clar ce se petrece intr-un anumit loc, dar si microfoane pentru interceptare la distanta, care permit utilizatorilor sa urmareasca si sa asculte un dialog care se desfasoara la departare.

 

De asemenea, este bine ca utilizatorii sa tina cont si de functiile microfonului inainte de a face aceasta investitie. Functia Call este, poate, cea mai importanta pe care o poate avea un microfon, transmitand un apel pe telefonul utilizatorului de pe cartela din dispozitiv atunci cand sunt detectate sunete in incaperea in care este asezat. Aparatele pornesc prin comanda vocala, astfel incat utilizatorii sa nu rateze detalii importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here