Bucureşti, Septembrie 2019: Brandul de fashion Marc O’Polo, prezent în peste 2.000 de magazine din 39 de ţări, deschide joi, 12 septembrie, primul magazin mono-brand din România în cadrul centrului comercial Bucureşti Mall din Capitală, tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Marc O’Polo este un brand cunoscut în România, fiind comercializat în cadrul magazinelor Peek & Cloppenburg, iar intrarea directă printr-un magazin mono-brand reprezintă un vot de încredere pentru piața locală de retail. În mai 2019, compania deținea 102 magazine proprii, alte 226 de unități mono-brand fiind operate în franciză. În plus, brandul și-a câștigat notorietate și prin intermediul partenerilor care operează magazine de tipul shop-in-store (782 unități) și multi-brand (1.004 unități).

Pentru primul magazin din România, brandul fondat în urmă cu peste 50 de ani în Stockholm a ales un spațiu cu o suprafață de 152 de metri pătrați la parterul București Mall, primul centru comercial modern din România, deschis în urmă cu 20 de ani.

Bogdan Marcu, Partener Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox: „Datorită creșterilor semnificative din ultimii ani, piața locală de fashion continuă să atragă atenția retailerilor internaționali. Marc O’Polo este un brand premium, cu o bună notorietate la nivel local, ce se adresează consumatorilor care apreciază țesăturile de calitate ale stilului casual contemporan. Suntem siguri că brand-ul își va găsi loc în peisajul retailului modern din București si marile orașe.”

Având sediul central în Munchen, Germania, Marc O’Polo are circa 1.800 de angajaţi şi a realizat în anul financiar ce s-a încheiat la 31 mai 2019 o cifră de afaceri de 472 de milioane de euro. Brandul este prezent atât pe pieţele vestice, cât şi în Europa Centrală şi de Est şi în China.

Maximilian Böck, Director Retail MARC O’POLO AG: „Deschiderea primului magazin mono-brand propriu în România reprezintă un nou pas important al strategiei noastre de extindere în Europa de Est. Deschidem astfel o nouă piaţă importantă pentru noi şi plănuim să ne extindem treptat prezenţa în România cu alte magazine.”

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanță imobiliară de top pe piața locală, activând în toate segmentele pieței imobiliare. Departamentul de retail al companiei a închiriat în ultimii doi ani spaţii cu o suprafaţă cumulată de peste 30.000 de metri pătraţi în proiecte de retail din Bucureşti şi din ţară.

Cushman & Wakefield Echinox este o afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent şi cuprinde o echipă de peste 60 de profesioniști și colaboratori, ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 51.000 de angajați în peste 70 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 8,2 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here