Samsung anunta ca in 2017 intentioneaza sa continue seria de frigidere smart inceputa in 2016, odata cu lansarea celor 4 modele, suplimentand acest numar cu inca 6. Printre acestea vom intalni electronice cu trei, respectiv patru usi si congelatoare duble(impartite in doua compartimente de dimensiuni diferite).

Reprezentantii siteului TopFrigidere anunta ca lansarile brandului Samsung sunt demne de a ocupa primele pozitii in topul celor mai bune frigidere ale momentului. Una dintre cele mai importante imbunatatiri aduse produselor din 2017, comparativ cu cele reprezentative anului precedent, este trecerea la sistemul de operare Family Hub 2.0.

Panoul de afisaj si control vine acum cu o noua interfata care permite crearea de utilizatori unici. Fiecare membru al familiei isi poate face propriul profil si sa si-l completeze cu datele personale si chiar si o poza de tip avatar. Prin intermediul acestui cont se pot distribui poze, poti avea acces la aplicatii precum un calendar sau un carnet de notite virtual.

Ecranul frigiderelor are dimensiuni similare cu cele ale unui monitor obisnuit, afisand imaginea pe un display LED cu o diagonala de 21.5 inch. Sa nu omitem si faptul ca intreg procesul de control al aplicatiilor sta sub influenta unei tehnologii touchscreen.

Unele functionalitati ale frigiderului smart pot fi controlate vocal, electronicul avand cateva comenzi standard care permit accesarea aplicatiilor sau afisarea informatiilor meteo fara contact tactil.
La fel ca inainte, cateva modele au capabilitatea de a fotografia continutul frigiderului ori de cate ori deschizi usa si sa faci cumparaturile direct din aplicatia Groceries oferita de Mastercard.

cest soft va determina alimentele ce lipsesc si iti va oferi sugestii referitoare la cumparaturile pe care le-ai putea face, urmand ca tu sa efectuezi o comanda online sau sa iti faci o lista pe care sa o ai in vedere la urmatoarea sesiune de cumparaturi.

Inca nu s-au dezvaluit datele exacte la care vor fi lansate aceste frigidere, insa trebuie sa ne asteptam la preturi surprinzator de mari, insa fiecare functie a sa isi merita banii. De asemenea, preconizam a fi tipul de electronic pe care nu vom intentiona sa il schimbam in viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here