Star Storage a anunțat astăzi că versiunea 17.03 a soluției sale SEAL Content Library Services a obținut certificarea SAP pentru integrarea cu platforma SAP NetWeaver®. Soluția s-a dovedit compatibilă cu soluțiile SAP®, oferind posibilitatea integrării funcționalităților complexe de arhivare a informațiilor din sistemul SEAL Unified Records Management, bazat pe platforma Hitachi Content Platform (HCP) și avantajele aplicației SAP ERP.

SAP ICC (Centrul de integrare și certificare SAP) a atestat integrarea soluției Star Storage SEAL Content Storage Services versiunea 17.03 cu SAP NetWeaver®, oferind astfel o modalitate mai simplă de a elibera spațiu de stocare din SAP, de a îmbunătăți atât timpul de răspuns, cât și disponibilitatea sistemului, dar și de a rezolva problemele de performanță cauzate de dimensiunea mare a bazelor de date sau a informațiilor tranzacționale vechi. Această soluție ajută companiile să utilizeze platforma software SAP la capacitate maximă, în timp ce arhivează documente de business și prelucrează metadatele asociate (atribute pentru fiecare document arhivat) și fișiere SAP de tip arhivă (fișiere ADK), din orice aplicație SAP Business Suite. Acest lucru permite chiar și utilizatorilor care lucrează în afara programului SAP să acceseze, să vizualizeze și să partajeze documente direct din interfața de utilizator SEAL pentru o experiență îmbunătățită.

Pentru optimizara arhivării datelor din SAP, SEAL furnizează un conector construit pe baza tehnologiilor standard SAP (server de conținut HTTP și conector Java), care oferă un repository universal de conținut sigur și scalabil (bazat pe platforma Hitachi Content Platform), cu o interfață puternică, dar ușor de folosit de către utilizatorii non-IT și de business.

„Suntem încântați să anunțăm această realizare de succes prin care soluția noastră SEAL Content Library Services versiunea 17.03 este acum certificată SAP pentru integrarea cu platforma SAP NetWeaver®”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO al Star Storage. „Abilitatea soluției SEAL Content Library Services de a valorifica potențialul de business al soluțiilor SAP și de către alți furnizori se va dovedi extrem de benefică angajamentelor actuale și viitoare ale clienților”.

Ca urmare a certificării, soluția Star Storage SEAL Content Library Services versiunea 17.03 oferă acum spațiu suplimentar de stocare, prin îmbunătățirea timpului de răspuns și creșterea disponibilității și a performanței sistemului. Soluția poate îmbunătăți controlul volumului de date din SAP (reducând în același timp totalitatea costurilor directe şi indirecte ale sistemelor care rulează software-ul SAP), accelerează procesele de backup și recuperare a datelor și simplifică procesul de implementare în cazul actualizării soluțiilor SAP. Soluția este concepută pentru a oferi licențe accesibile, implementare rapidă și costuri de mentenanță reduse, sprijinind în același timp conformitatea și diminuând expunerea la risc a companiei.

În plus, pentru că SEAL rulează pe platforma Hitachi Content Platform (HCP) permite automatizarea și realizarea unor procese complete și mai sigure de arhivare și stocare a datelor, cu zero CAPEX, un model de plată în funcție de consum și operații fără griji. Un model financiar permisibil, combinat cu o soluție completă pentru arhivarea a datelor din SAP, ajută organizațiile să atingă rapid un randament bun al investiției și să implementeze o strategie coerentă de gestionare a informației.

Despre Star Storage

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvoltă și livrează soluții moderne de management și protecție a informațiilor pentru organizații publice și private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 16 ani de experiență în domeniu și un portofoliu cu peste 500 de clienți de pe 4 continente, în industrii precum financiar-bancar, telecomunicații, producție, utilități sau administrație publică, compania joacă un rol cheie în parcursul către transformarea digitală, mobilitate și Cloud a organizațiilor de orice dimensiune. Mai multe detalii pe www.star-storage.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here