INTRIGI PERICULOASE!

Vă sprijiniţi adversarii, fiind convinşi că au dreptate şi că sunt atacaţi pe nedrept de cei cu care au intrat în contact de nevoie. Dejucaţi nişte intrigi care nu vă afectau direct.

 

CONFLICTE NEDORITE!

Nu mai suportaţi bârfele şi intrigile continue şi luaţi atitudine, acceptând de la început declanşarea unor conflicte. Feriţi-vă cât puteţi de cei născuţi în zodia Berbecului!

INTREBARI RETORICE

Puneţi întrebări la care nu aşteptaţi răspuns şi sunteţi uimit atunci când aflaţi noutăţi pe care speraţi să nu vi le spună nimeni. Presimţirile vă sunt confirmate.

 

BANUIALA NEINTEMEIATA

Aveţi impresia că o cunoştinţă încearcă să vă păcălească, dar se va dovedi în curând că temerile dvs. au fost nejustificate. Spre seară veţi fi pus într-o situaţie inedită.

 

REVENIRE FINANCIARA SPECTACULOASA

Situaţia dvs. financiară s-a echilibrat pe deplin şi sunteţi gata să reluaţi nişte speculaţii bazate numai pe noroc. În plus, munciţi din ce în ce mai mult, dar cu folos.

MUNCITI MULT, DAR CU FOLOS!

Nu aveţi nici un moment de odihnă. Sunteţi obligat să coordonaţi o activitate în locul cuiva drag şi o recompensă neaşteptată se iveşte din partea şefului.

EXCESIV DE AUTORITAR

Tendinţa de a-i domina pe cei din jur este atât de mare, încât nu mai ţineţi seamă de efectele secundare. Seara, sunteţi singur, dar mulţumit de autoritatea dvs.

PREA INCREZATOR

Ca de obicei aveţi încredere în cine nu trebuie, ba chiar îi lăudaţi pe cei care v-au făcut şi vă fac în
continuare necazuri. Seara primiţi musafiri de departe.

UN SACRIFICIU INUTIL!

Cu toate că nu este normal să renunţaţi la drepturile dvs. băneşti, o veţi face, doar pentru a-i pune într-o poziţie dificilă pe şefii. Persoana iubită vă susţine.

OPTIMISM DEBORDANT!

Îi uimiţi pe cei ce vă înconjoară cu buna dispoziţie şi optimismul permanent. Nici dvs. nu vă explicaţi de ce sunteţi atât de exuberant, deşi aveţi multe supărări.

GOANA DUPA INEDIT!

Îi uimiţi pe cei ce vă înconjoară cu buna dispoziţie şi optimismul permanent. Nici dvs. nu vă explicaţi de ce sunteţi atât de exuberant, deşi aveţi multe supărări.

SENTIMENTELE NU VA IMPRESIONEAZA

Nu se fac declaraţii de dragoste şi aveţi o reacţie dură. Ironizaţi atât limbajul cât şi atitudinea celui îndrăgostit, fără să ţineţi seama de amintirile sau sentimentele personale.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

CASTIG SUBSTANTIAL!

Aveti un farmec deosebit si atrageti admiratia celor din jur. Cu putina atentie, va puteti descurca excelent in afaceri. Munca va va aduce azi o satisfactie materiala consistenta!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here