Bucuresti, 12 iulie 2018 – Specializata in drept financiar-bancar, servicii de plata si piete de capital, Claudia a inceput colaborarea cu Wolf Theiss in 2008, iar din 2013 coordoneaza practica de drept financiar-bancar din cadrul biroului din Bucuresti.

Claudia are o vasta experienta in coordonarea tranzactiilor financiare complexe. A oferit consultanta institutiilor financiare nationale si internationale, si fondurilor de investitii in legatura cu aspecte de reglementare si piete de capital. Portofoliul sau de clienti include unele din cele mai mari grupuri financiare prezente in Romania, precum si corporatii financiare internationale. Claudia este recunoscuta ca expert in topurile unor renumite directoare juridice internationale precum Chambers & Partners, ce o descriu ca fiind un avocat „orientat spre business, care are o viziune de ansamblu si ofera explicatii clare„, demonstrand „cunostinte juridice temeinice si abilitati de negociere„.

Printre cele mai recente mandate coordonate de Claudia se numara unele din cele mai mari tranzactii cu credite neperformante din Romania; asistenta juridica in legatura cu tranzactia prin care Revetas si Cerberus au obtinut finantare pentru achizitia Complexului Hotelier Radisson din Bucuresti (cea mai mare tranzactie din industria real estate din Romania in 2017) si asistenta pentru un numar de plasamente private de obligatiuni emise de societati romanesti.

Ma bucur ca am atins aceasta etapa importanta in cariera mea profesionala, care reflecta totodata spiritul practic, pregatirea profesionala si dedicarea echipei noastre de drept financiar-bancar. Vom continua sa oferim servicii juridice de cea mai inalta calitate, aceste standarde fiind cele care ne-au adus aprecierea clientilor nostri.„, a declarat Claudia Chiper, Partener.

Claudia Chiper se bucura de o excelenta reputatie in domeniul dreptului financiar-bancar in Romania. Suntem incantati sa o avem ca Partener” a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului din Bucuresti.

Inainte de a se alatura Wolf Theiss, Claudia a fost consultant juridic senior la Ministerul Justitiei. Pe langa licenta in drept obtinuta in Romania, detine un masterat in drept obtinut la Queen Mary University of London.

 

 

DESPRE WOLF THEISS

Infiintata in 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatura din Europa Centrala si de Est, specializata in acordarea de asistenta in domeniul afacerilor internationale. In cele 13 birouri din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, isi desfasoara activitatea 340 de avocati care acorda consultanta pentru societati comerciale locale si internationale, cu operatiuni in domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru banci si societati de asigurare. Imbinand practica juridica si cea comerciala, WOLF THEISS dezvolta solutii complete si inovatoare, bazate pe experienta si cunostintele acumulate in domeniul juridic, fiscal si comercial.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here