CINEVA INCEARCA SA VA TRAGA PE SFOARA!

Atenţie la informaţiile confidenţiale ce se vor face, par a fi numai zvonuri, nefondate în fapt, dar care
va vor determina sa actionati total nefiresc si cu consecinte dezastruoase pentru afacerile dumneavoastra!

NU VA LASATI PACALIT DE APARENTE!

Proiectul care vi se prezinta si in care vor sa va coopteze pare mai mult decat perfectSunteti tentat sa credeti ca va fi un succes rasunator, aducator de multi bani, dar nu e chiar asa! Studiati mai bine datele problemei!

UNA CALDA, UNA RECE

In aceasta zi veti avea parte  si de esecuri si de succese, si de bucurie si de tristete, de castiguri, dar si de pierderi! Important e ca la un succint bilant, iesiti pe plus si asta va mai linisteste! La urma urmei, toata viata e compusa din urcusuri si coborasuri!

E BINE SA VISATI CU OCHII DESCHISI!

În prima parte a zilei sunteti cam visător și aveti tendința să ignorati problemele importante pe care le aveți de rezolvat.Din fericire, va reveniti rapid sesizati imediat care sunt prioritatile si faceti din finalul zilei un real succes!

RESURSELE DE ENERGIE VOR FI EFICIENT CANALIZATE!

Aveţi forţe suficiente, puteţi muta şi munţii din loc. Încercaţi însă să vă folosiţi energia în mod raţional,
pentru ca ea să vă ajungă şi pentru tot ce veţi întreprinde, pentru ca aveti si foarte multe lucruri de pus la punct!

NU AVETI O EXPRIMARE CLARA!

Nu reusesti sa comunici exact ce vrei, asa ca daca ai planuit o intalnire de afaceri sau orice alt tip de sedinta importanta, mai bine las-o pe alta data.Astazi n-ai avea sanse sa-ti convingi interlocutorii sub nicio forma!

AFACERI REUSITE

Avand un simt practic iesit din comun, orice afacere parafezi azi are mai sanse de izbanda. Relatiile cu colaboratorii, dar si cele cu apropiatii sunt favorizate, de aceea e bine sa profiti din plin de aceasta zi.

SUNTETI UN EXCELENT MEDIATOR!

Bine informat, din proprie experienţă de viaţă, reuşiţi astăzi să dezamorsaţi un periculos conflict de interese, ceea ce vă va atrage recunoştinţa ambelor părţi combatante.Nu vor regreta ca au apelat la dumneavoastra!

DECONECTARE BINEMERITATA

Ai acumulat foarte mult stres in ultima vreme motiv pentru care ti-ar prinde bine o plimbare la ceas de seara in compania cuiva drag. Ar putea fi un bun moment pentru a lua o decizie in privinta problemelor financiare cu care va confruntati.

AVETI SOLUTII LA TOATE!

Desi rauvoitorii cauta prin toate mijloacele posibile sa va prinda pe picior gresit, azi nu au nici cea mai mica sansa! Stiti sa le dati replica binemeritata, orice ar incerca! Sunteti mereu cu un pas inaintea lor!

UN NOU INCEPUT

Incepi o activitate noua sau semnezi actele pentru o casa noua. Ziua asta, este favorabila inceputurilor de orice fel, fie ele si in plan sentimental. Comunici mult mai bine decat de obicei si atragi simpatia celor din jur.

 

EXPLOZIE DE ENTUZIASM

Sunteţi plin de energie şi entuziasm. Însă spiritul dumneavoastra  activ poate atrage invidii în rândurile concurenţei.Profitati de acest atu: dacă vă apucaţi de treabă cu zâmbetul pe buze, totul merge mai uşor, orice problemă se rezolvă.

ZODIE FAVORIZATA:LEU

REUSITE PE LINIE

Va descurcati excelent in orice afacere si stiti sa faceti din orice infrangere o victorie rasunatoare.Toate va reusesc azi din plin si veti simti asta si in buzunare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here